Menu
Your Cart

Pachet anti gandaci gel Homevo, capcana cu lipici Feromox, aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice Pest Repeller 5 in 1

Pachet anti gandaci gel Homevo, capcana cu lipici Feromox, aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice Pest Repeller 5 in 1
-10 %
Pachet anti gandaci gel Homevo, capcana cu lipici Feromox, aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice Pest Repeller 5 in 1
 • Stoc: In Stoc
 • Brand: Pest-x-Defend
 • Model: 002308/B218/035
 • Pretul include: TVA
134,99 RON
150,00 RON

Acest pachet contine:

Capcana cu lipici impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox  x 1
6,62 RON
HomeEvo - Gel Gandaci 5g.  x 1
22,62 RON
5 in 1 Pest Repeller -aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva rozatoarelor si insectelor taratoare  x 1
140,00 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Luni, 15 Aprilie - Marti, 16 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Pest Repeller-ul 5 in 1, electromagnetic și cu ultrasunete, adoptă mijloace de înaltă tehnologie, poate produce un tip extrem de special de unde electromagnetice de frecvență foarte joasă, transmiterea prin însăși componenta sa blast-off și cablul de alimentare, stimulează în mod eficient sistemul nervos și simțul sistemului auditiv al dăunătorilor (cum ar fi șoareci, gândaci, furnici, păianjeni, purici și țânțari), ceea ce duce la evacuarea acestora. Protecția 5 în 1 cu ultrasunete contra dăunătorilor nu va interfera cu televizoarele, aparatele de radio, alarmele electronice antiefracție, detectoarele de incendiu sau fum, stimulatoarele cardiace, aparatele auditive sau alte echipamente electronice. Pest Repeller 5 în 1 ultrasonic nu dăunează plantelor.

MOD DE FUNCȚIONARE:

Acesta protejează în mod eficient o suprafață de 200 de metri pătrați. După conectarea Pest repeller-ului 5 în 1 cu ultrasunete, undele electromagnetice (lumina roșie) și ionice (pot purifica aerul) se vor activa automat. 

Comutatorul din dreapta este utilizat pentru a controla ultrasunetele (lumina verde), puteți alege o frecvență fixă ​​sau o frecvență variabilă. Comutatorul din stânga este folosit pentru a controla lumina, îl puteți controla în voie. Frecvența variabilă va face ca dăunătorii să nu se poată adapta la mediul înconjurător, aspect ce va îmbunătăți efectul de respingere

 

SPECIFICAȚII:

Alimentare

AC 220-240V, 50/60 Hz

Tensiune

EU: 2.3W

Frecvență ultrasonică

Frecvență fixă: 28KHz±10%
Frecvență variabilă: 25-50KHz            

Electromagnetic

> 1000 MG

Presiune sunet

> 110db

Caracteristici:

1. Acest produs adoptă o tehnologie înaltă de propagare a undelor electromagnetice, fixe și cu ultrasunete de frecvență variabilă și lumină intermitentă pentru a respinge dăunătorii. 

2. Aspect elegant și compact, ușor de utilizat. 

3. Performanța este stabilă, având un efect rapid, o dată fiind folosit. 

4. Produsul poate fi utilizat pentru iluminat, un consum redus de energie, potrivit pentru funcționarea de lungă durată. 

5. Valul electromagnetic transmis de acest element se poate reduce în mod eficient prin perete și efectul de respingere al dăunătorilor nu va fi redus ca urmare al împiedicării de unele obstacole. Valul de ultrasunete nu se poate reduce prin perete. 

6. Fără otrăvuri, fără capcane, fără dăunători morți, non-toxic, fără gust.

NOTĂ:

Nu așezați Pest Controller 5 in 1 ultrasonic pe o suprafață carpetată, în spatele draperiilor sau a mobilierului sau pe alte obiecte moi care vor absorbi undele sonore. 

Nu utilizați în aer liber și nu lăsați aparatul să vină în contact cu apa.


---


Capcana cu lipici impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox prinde eficient atat gandacii cat si alte insecte taratoare. 
Mod de utlizare Capcana cu lipici BROS impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox:
Capcana cu lipici BROS impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox, formula unica a adezivului asigura eficacitatea capcanei timp de mai multe luni, nu contine insecticide, ceea ce il face potrivit pentru toate tipurile de camere, inclusiv ale copiilor, persoanelor alergice sau cu probleme respiratorii. 
Beneficii client:
-combate eficient atat gandacii de bucatarie, cat si insectele taratoare;
-nu contine substante toxice, nu dauneaza sanatatii oamenilor si animalelor;
-se foloseste usor, are un efect rapid si de lunga durata.
Avantaje produs:
-se poate folosi chiar si in camera copiilor;
-contine atractanti alimentari care imbunatati eficacitatea produsului;
Date tehnice Capcana cu lipici BROS impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox:
-greutatea: 200 g


Gandacul reprezinta o amenintare grava la adresa sanatatii umane. Emiterea de alergeni care agraveaza simptomele astmului si transmiterea agentilor patogeni care provoaca:

 • Gastroenterita
 • febra tifoida
 • Dizenterie
 • Poliomielita si alte afectiuni

Inainte de a lua masuri de control, evaluati infestarea. Identificati speciile si amploarea infestarii.

Un standard ridicat de igiena este important in controlul gandacilor. Aceasta neaga accesul la hrana, apa. Asigurati-va ca aveti un mediu curat si cautati materialele primite, inclusiv ambalajele si rufele.

Tratamentele eficiente pentru insecticide includ spray-uri de suprafata si momeli pentru insecticide, precum:

 • pentru spray-uri de suprafata, se aplica in si in jurul harbourages gandaci, si de-a lungul rutelor in care gandacul tipic calatoreste. Cele mai multe spray-uri de suprafata sunt respingator de gandaci, deci nu ar trebui sa fie aplicate in aceeasi locatie ca si momeala, deoarece vor impiedica gandacii hraniti de momeli.
 • pentru momeli insecticide, de asemenea, loc in zonele infestate. Baiturile ofera control pe o perioada mai lunga de timp, utilizeaza mai putin produs si pot fi folosite in medii sensibile. Maxforce Activ, Maxforce Fusion sau Maxforce Gold geluri de gandac.
 • pentru aplicatii in exterior, cum ar fi de-a lungul peretilor exteriori, rame de usa si ferestre si in jurul canalelor de scurgere, utilizati un spray rezidual de contact, cum ar fi Crackdown SC, pentru a asigura o lovitura rapida si un control pe termen lung.
 • pentru infestarile interioare, utilizati un gel de momeala deoarece este discret, foarte eficient, usor de aplicat, poate elimina coloniile si nu are miros.

De altfel, unul dintre cele mai bune produse care va ajuta sa scapati de gandaci este Insecticidul Favol gel anti gandaci de bucatarie Homevo. Este un gel foarte usor de utilizat, intr-un ambalaj care permite o utilizare eficienta si rapida, care atrag involuntar gandacii de bucatarie, asigurand o eficienta maxima in combaterea acestora. Fiind extrem de accesibil din toate punctele de vedere acesta se poate utiliza in urmatoarele locuri:

 • locuinte
 • cinematografe
 • scoli
 • spitale
 • baraci
 • baruri
 • restaurant
 • hoteluri

Se aplica in doze de cate 1-4 picaturi pentru gandacii aurii si intre 2-6 picaturi pentru gandacii negri si pentru gandacii americani. In general gandacii mor in urmatoarele ore la ingestie, insa trebuie sa ii lasati in acelasi loc, inca o ora pentru in general, gandacii se hranesc din excrementele semenilor si pot sa revina la viata. Un astfel de gel actioneaza timp de 3 luni, in conditii normale.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Aparat Pest Repeller
Pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.61s