Menu
Your Cart

Mastic pentru altoire si cicatrizare-Cupru + perie de aplicare 250 gr.

Mastic pentru altoire si cicatrizare-Cupru + perie de aplicare 250 gr.
Lipsa Stoc
Mastic pentru altoire si cicatrizare-Cupru + perie de aplicare 250 gr.
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Brand: Flortis
  • Model: 1330100
  • Pretul include: TVA
34,00 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Luni, 15 Aprilie - Marti, 16 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Descriere produs

Efectele benefice ale cuprului impotriva diferitelor tipuri de boli fungice sunt cunoscute de foarte multi ani. Masticul cicatrizant imbina caracteristicile traditionale ale masticului pentru altoit cu efectul benefic al cuprului impotriva ciupercilor si bolilor. Imbunatateste rezistenta plantelor la conditiile de mediu nefavorabile, la bolile fungice si la atacul parazitilor. Mastic cupric cu efect curativ pentru toate tipurile de altoire. Pasta gata de folosire aplicabila cu pensula. Potrivit pentru toate tipurile de altoire. Timp minim de formulare a peliculei: 1 ora.

Caracteristici

Acesta poate fi folosit pe toate tipurile de plante, arbori si arbusti, cu scopul de a proteja diverse tipuri de rani (taiere, altoire, agenti atmosferici, etc.). Prezenta cuprului imbunatateste rezistenta plantelor la atacul de boli fungice si la conditiile de mediu nefavorabile. Aplicati un strat subtire, omogen cu pensula cu care este prevazut recipientul. Odata formata pelicula, aceasta protejeaza fara a rupe partea tratata de copac. A se pastra la temperaturi de peste 50 ºC. Dupa o depozitare prelungita, in cazul in care la suprafata recipientului apare o pelicula subtire, se agita bine produsul pentru omogenizare.

Sfaturi practice


Efectuati operatiile de altoire de preferat in lunile cu temperaturi medii - Folositi cutite potrivite si bine ascutite - Daca este posibil lucrati atunci cand razele soarelui nu sunt directe, de preferinta seara - Faceti o legatura puternica - Intideti cu grija masticul pentru a evita dezhidratarea altoiului - Protejati cu grija altoirile impotriva soarelui folosind plase de umbrire sau panze de iuta - Nu aplicati produsul pe ploaie - Daca produsul este spalat repetati tratamentul - Taieturile mari de curatare trebuie sa fie, pe cat posibil, netede si inclinate pentru a evita acumularea apei.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.57s