Menu
Your Cart

Mastmix pentru altoire si cicatrizare 500 gr.

Mastmix pentru altoire si cicatrizare  500 gr.
Lipsa Stoc
Mastmix pentru altoire si cicatrizare 500 gr.
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Brand: Flortis
  • Model: 1330106
  • Pretul include: TVA
36,89 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Vineri, 26 Aprilie - Luni, 29 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Caracteristici Mastmix pentru altoire si cicatrizare  500 gr.

Mastic este un produs gel necesar pentru a realiza corect operatiunile de altoire si de cicatrizare a ranilor arborilor. Gelul unguent este utilizat pentru a urgentarea insanatosiri pomilor dupa operatiuni de altoire, taiere si rupere a ramurilor datorate conditiilor atmosferice extreme. Formularea unguentului este bazata pe rasini vegetale. Rasinile ofera elasticitate corespunzatoare pentru ca produsul sa actioneze protectiv fara sa afecteze cresterea vegetativa in zona afectata. In plus, aceasta formulare este una care nu permite scurgerea produsului dupa aplicare.

Mod de utilizare Mastmix pentru altoire si cicatrizare  500 gr.

Pentru altoire: Se aplica un strat omogen de unguent Mastic pe toata suprafata taiata pentru procedeul de altoire. Acest strat fixeaza noul altoi si il protejeaza fata de posibilele atacuri ale ciupercilor daunatoare. Pentru cicatrizare: Se scoate scoarta cicatrizata din zona ranita a copacului, prin taierea in unghi a zonei, respectand raza locatiei ranite. Aceasta prima procedura este necesara pentru a evita stagnarea cresterii vegetative in zona ranita a copacului. Se aplica un strat subtire si uniform de Mastic pe zona pregatita pentru tratament. Tratamentul cu unguent protejeaza zona pentru o lunga perioada impotriva ciupercilor daunatoare si ajuta la cicatrizarea zonei ranite. Pentru ranile vechi care nu au fost tratate nicioadata, se indeparteaza scoarta si materia straina din zona respectiva si se aplica un strat uniform de Mastic. Tratamentul se repeta in caz de ploaie sau umiditate ridicata. Pentru ca unguentul sa se intareasca si sa ofere protectie este necesara o perioada de asteptare de o ora de la aplicare.

Atentionari la folosirea unguentului Mastmix pentru altoire si cicatrizare  500 gr.

Produsul nu se depoziteaza la temperaturi mai mici de 5 grade Celsius si nici in conditii de umiditate ridicata. Produsul contine 5-clorura de 5-clorura de 2-metil-2H-izotiazol-3-ona si 2-metil-2H-izotiazol-3-ona. Produsul poate cauza o reactie alergica utilizatorului. Produsul se agita bine inainte de utilizare, in special daca nu este utilizat o perioada indelungata de timp. Produsul se verifica dupa fiecare aplicare cutia pentru a fi inchisa corect ermetic, pentru a evita uscarea in interior a unguentului. Produsul se tine la distanta de copii si de animale de companie. A se evita contactul cu ochii si inghitirea accidentala a produsului.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.61s