Menu
Your Cart

Insecticid pentru insecte zburatoare si taratoare Mastercid 1L

Insecticid pentru insecte zburatoare si taratoare Mastercid 1L
Insecticid pentru insecte zburatoare si taratoare Mastercid 1L
295,00 RON
Cumparati astazi si comanda va fi livrata:
Vineri, 06 Octombrie - Luni, 09 Octombrie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

Emulsie concentrată împotriva insectelor zburătoare și târâtoare, cu acțiune directă și reziduală, pentru utilizare casnică și profesională.


COMPOZIȚIE:
100 gr de produs conțin: cipermetrină 20g, extract de crizantema cinerariaefolium (Pyretrum)  50% 2g, coformulanți 100g
CARACTERISTICI: MASTERCID EC20 este un insecticid concentrat cu efect de înroșire, ucidere și acțiune reziduală, cu un spectru larg de acțiune și persistență îndelungată.

DOMENII DE UTILIZARE: MASTERCID EC20 este indicat pentru combaterea unei mari varietăți de insecte zburătoare și târâtoare, cum ar fi muște, gândaci mici și mari, etc.
MASTERCID EC20 poate fi utilizat în mod avantajos în dezinfectarea clădirilor pentru uz civil, industrial, zootehnic, aglomerări urbane, zone suburbane, case, școli, barăci, săli de sport, teatre, cinematografe, săli de așteptare ale stațiilor și aeroporturilor, satelor turistice, cât și în companii alimentare, campinguri, cantine, restaurante, cămine de bătrâni, case de odihnă, depozite și depozite pentru produse alimentare, grajduri, ferme de animale, adăposturi pentru animale, depozite industriale și spații pentru producția și depozitarea țigărilor și tutunului, medii industriale în general, zone portuare, hoteluri, spații comune, spitale, mijloace de transport, medii rurale, spații de colectare a deșeurilor, etc.
MASTERCID EC20 poate fi utilizat și în spații verzi, cum ar fi grădini, peluze, tufe ornamentale, gard viu, bulevarde împodobite și zone verzi publice și private.
MOD DE UTILIZARE: MASTERCID EC20 poate fi distribuit cu pompe de presiune manuale sau electrice, atomizoare, nebulizatoare, etc., la rata de 1 litru de soluție pentru fiecare 10-15 de metri pătrați de suprafață.
Medii interioare: pulverizați în special în zonele perimetrice ale spațiilor, plinte, colțuri și crăpături, în spatele mobilierului, bucătăriilor, cuptoarelor, frigiderelor, locurilor de acumulare a deșeurilor, în toalete și unde suspectați prezența sau trecerea insectelor. Împotriva insectelor zburătoare. Aplicați pe suprafețele unde acestea tind să rămână. În cazul fermelor, scoateți animalele înainte de tratament și ventilați spațiile înainte de a le reintroduce.
În exterior: aplicați pe pereți, ferestre, praguri, cornișe, garduri vii, locuri de acumulare a deșeurilor. Pentru a preveni reinfestarea mediilor interioare, se recomandă pulverizarea produsului de-a lungul întregului perimetru exterior pe o rază de până la un metru și pereții până la o înălțime de aproximativ 1 m.

DILUȚII: MASTERCID EC20, se utilizează diluat în apă la următoarele diluții:
Insecte zburătoare: diluați 2,5-10 ml pe litru de apă (0,25-1%) în funcție de amploarea infestării. O doză mai mare este indicată pentru combaterea muștei.
Pentru tratamente în aer liber în câmp deschis (grădini, bulevarde împodobite, garduri vii, tufe ornamentale și peluze): diluați 2,5-10 ml de produs în 1 litru de apă (0,25-1%). Distribuiți soluția obținută, folosind pulverizatoare cu volum mediu-mic sau alte echipamente adecvate la o rată de 100 litri la 10.000 de metri pătrați de suprafață. În raport cu echipamentul utilizat și viteza de transfer, concentrațiile pot fi variate, în orice caz, nu trebuie să depășească concentrația de 1,0%.
Pentru tratarea zonelor verzi, este recomandabil să se asigure o udare uniformă a vegetației, evitând picurarea.
MASTERCID EC20 poate fi, de asemenea, diluat la 1-3% cu solvenți pe bază de glicol (10-30 ml în 1 litru de solvent) pentru utilizare cu nebulizatoare (ceață rece) sau cu termonebulizatoare (ceață caldă) la o rată de 0,5 -1 litru de soluție pe hectar de suprafață sau 0,5-2 litri pe 1000 de metri cubi.

Utilizarea MASTERCID EC20 prin echipamente speciale (de exemplu, generatoare de ceață) este permisă numai utilizatorilor profesioniști.
ATENȚIE: compania producătoare nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele aduse persoanelor sau lucrurilor care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare a produsului. Oricine folosește produsul este, de asemenea, răspunzător față de terți.
AVERTIZĂRI: în timpul utilizării, nu contaminați alimentele, băuturile sau recipientele destinate să le conțină. Dacă produsul este utilizat într-un loc cu persistență îndelungată și în dormitoare, ventilați camera înainte de a sta acolo din nou. A nu se aplica direct pe animale. A nu se utiliza în formă concentrată, urmați instrucțiunile furnizate de producător. După manipulare și în caz de contaminare, spălați bine cu apă și săpun. Țineți animalele departe în timpul tratamentului. A nu se utiliza în agricultură. Agitați înainte de utilizare.
Informații pentru medic: Acțiuni farmacodinamice: blocarea nervilor de transmisie.
Atenție: consultați un centru dedicat cazurilor de otrăvire.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Insecticid muste
Pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 1 L

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.66s