Menu
Your Cart

Ingrasamant pentru Zamioculcas

Ingrasamant pentru Zamioculcas
Lipsa Stoc
Ingrasamant pentru Zamioculcas
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Brand: Biopon
  • Model: 1034
  • Pretul include: TVA
13,66 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Luni, 04 Decembrie - Marti, 05 Decembrie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

Zamioculcas, ale cărui nume comune includ bijuteria Zanzibar, planta ZZ, planta Zuzu, palma aroidă, planta eternității și palmierul de smarald, aparțin celor mai populare plante verzi pe care oamenii le cultivă în ghivece acasă. Se dezvoltă frunze uniform răspândite, rigide, verzi, care se bucură de o strălucire frumoasă. Pentru ca planta dvs. să arate așa, trebuie să aveți grijă de ea. Îngrășământul Zamioculcas conține toți nutrienții de care plantele au nevoie pentru a crește rapid și pentru a menține părți verzi cu aspect proaspăt. Puteți să-l utilizați pe tot parcursul anului, păstrând în același timp minte pentru a reduce doza în timpul iernilor.

Flaconul conține 500 ml de îngrășământ Zamioculcas, o cantitate care vă permite să preparați 100 de litri de soluție de udare gata de utilizare.

Fiecare flacon conține instrucțiuni de utilizare și data de expirare.

Capacitate: 500 ml

Octombrie - martie: 5 ml per 1 litru de apă. Aprilie - septembrie: o treime dintr-un capac (10 ml) la 1,2-1,4 litri de apă. Se aplică în timpul udării sau pe aplicare foliară.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
1.48s