Menu
Your Cart

Ingrasamant lichid 1 litru

Brand: Biopon Model: 1015P
Ingrasamant  pentru pelargonii 1 l (inlcude muscata, 422)  este un ingrasamant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot sub forma amidica prelungeste perioada de actionare si astfel nu trebuie sa punem ingrasamant zilnic. Continutul optim de potasiu stimuleaza..
17,41 RON
Brand: Biopon Model: 1024
Ingrasamant pentru conifere 1 l este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azotasigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de utilizare Ingras..
15,95 RON
Brand: Biopon Model: 1046
Ingrasamant pentru gazon 1 kg  este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru gazon 1 kg : Se foloseste foarte simplu, prim aplicare directa la sol, avand un efect rapid si de ..
17,71 RON
Brand: Biopon Model: 1038
Ingrasamant pentru legume 1 l este un ingrasamant lichid complex, inovator, cu o combinatie unica de ingredente. Potasiul inclus in ingrasamant influenteaza o rodire si o crestere corespunzatoare.Nivelul de azot bine ales influenteaza o crestere si dezvoltare optima fara acumularea de azotati n..
17,41 RON
Brand: Biopon Model: 1179
Ingrasamant pentru plante de ghiveci 1 l este un ingrasamantul pentru plante de ghiveci si flori de balcon  este destinat pentru fertilizarea tuturor speciilor de plante de ghiveci si plante de balcon.Aplicarea regulata a acestui ingrasamant  asigura o  crestere corespunzatoare &..
12,37 RON
Brand: Biopon Model: 1018
Ingrasamant pentru surfinii 1 l (petunii) este un ingrasamant mineral complex pentru petunii. Ingrasamantul multi-mineral pentru surfinia reprezinta un compus echilibrat in macro-elemente pentru o dezvoltare optima a plantei. Continutul echilibrat in potasiu stimuleaza inflorescenta.  M..
15,95 RON
Brand: Biopon Model: 1027
Ingrasamant pentru trandafiri 1 l este un ingrasamant multi-mineral pentru trandafiri. Continutul este foarte voluminos in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special alese stimuleaza cresterea intensiva. Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru trandafiri: S..
15,95 RON
Brand: Biopon Model: 1009
Ingrasamant plante cu flori 1 l este un ingrasamant mineral complex pentru plantele de ghiveci, balcon si din straturi. Continutul mai mare de potasiu si fosfor stimuleaza inflorirea plantelor fertilizate.Compozitia special aleasa stimuleaza cresterea intensiva. Mod de utilizare Ingrasamant ..
17,41 RON
Brand: Biopon Model: 1006
Ingrasamant plante frunze 1 l este un ingrasamant multi-mineral pentru plante de ghiveci, balcon sau gradina. Cresterea cantitatii de azot asigura  verdele luxuriant al frunzelor. Ingredientele special selectate stimulează cresterea intensivă. Mod de utilizare: Se dizolva 1 capac de ..
17,41 RON
Brand: Biopon Model: 1042
Ingrasamant Universal 1 kg este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON Universal : Aplicare : dupa dozarea ingrasamantului (functie de necesitati), ace..
19,34 RON
Brand: Biopon Model: 1002
Ingrasamant universal 1 l este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizare: Se dizolva un capac de lichid intr-un litru de apa naturala. In timpul perioade de dezvoltare este sufic..
17,41 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.