Menu
Your Cart

Ingrasamant betisoare

Brand: Biopon Model: 1213
Ingrasamant  pentru muscate sticks 30 pcs. ce stimuleaza muscatele timp de 3 luni. Ofera ingrasare comoda si usoara. Se dizolva complet. Poate fi utilizat pentru toate plantele de balcon si interior. Ingrasamant multicompus sub forma de betisoare pentru geranium. Dozele marite de fosf..
7,06 RON
Brand: Biopon Model: 1214
Ingrasamant orhidee sticks 10 buc sunt foarte populare, usor de utilizat,  pe fiecare pachet este precizat numarul de betisoare necesare functie de diametrul vasului. Produsul este disponibil in 4 variante: universal, plante cu flori, plante verzi si orhidee. Mod de utilizare Ingra..
6,46 RON
Brand: Biopon Model: 1212
Ingrasamant pentru plante de balcon 30 de bucati ce stimuleaza plantele timp de 2 luni. Ofera ingrasare comoda si usoara. Se dizolva complet. Poate fi utilizat pentru toate plantele de balcon si interior. Fertilizator multicompus sub forma de betisoare pentru ingrijirea plantelor ornamentale..
7,06 RON
Brand: Biopon Model: 1041
Ingrasamant plante cu flori sticks 30 buc este foarte populare, usor de utilizat,  pe fiecare pachet este precizat numarul de betisoare necesare functie de diametrul vasului. Produsul este disponibil in 4 variante: universal, plante cu flori, plante verzi si orhidee. Mod de utilizare&nb..
6,46 RON
Brand: Biopon Model: 1125
Ingrasamant plante verzi sticks 30 buc sunt foarte populare, usor de utilizat, pe fiecare pachet este precizat numarul de betisoare necesare functie de diametrul vasului. Produsul este disponibil in 4 variante: universal, plante cu flori, plante verzi si orhidee. Mod de utilizare Ingrasamant..
6,46 RON
Brand: Biopon Model: 1040
Ingrasamant universal sticks 30 bucati este usor de utilizat,  pe fiecare pachet este precizat numarul de betisoare necesare functie de diametrul vasului. Produsul este disponibil in 4 variante: universal, plante cu flori, plante verzi si orhidee. Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON uni..
6,46 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.