Menu
Your Cart

Flortis

Brand: Flortis Model: 1331200
Banda adeziva pentru muste set/4bucBenzile adezive pentru muste se folosesc pentru capturarea mustelor si a altor insecte zburatoare, fara a folosi produse toxice de combatere.Benzile adezive se folosesc in spatii inchise si lipsite de umiditate.Cum se utilizeaza benzile adezive pentru muste?Se extr..
6,85 RON
Brand: Flortis Model: 1332700
Capcana ecologica pentru muste si viespi / 3 rezerveCapcana pentru muste si viespi din gama Flortis este destinata capturarii acestor daunatori si ademeneste aceste insecte prin atractantul care se plaseaza in interior. Odata intrate acestea nu mai pot parasi capcana.Capcana este formata dintr-un re..
41,55 RON
Brand: Flortis Model: 1331500
Capcana pentru gandaci triunghiulara - set 2 bucatiFiecare capcana contine o un lipici cu aroma de lemn dulce ce va atrage foarte usor mai multe specii de gandaci de bucatarie.O singura capcana este eficienta vreme de 60 de zile, capcana acoperind o camera de marime medie de 12-15 m².Capcanele nu ..
18,00 RON
Brand: Flortis Model: 1331520
Capcana pentru molii alimentare 2 buc/setCapcana pentru molii alimentare este o capcana lipicioasa care contine un atractant pentru a controla populatiile de molii alimentare ce se gasesc in bucatarie: molia indiana, molia de faina mediteraneana, molia de cacao, molia de migdale si molia de stafide...
14,35 RON
Brand: Flortis Model: 1331570
Capcana pentru molii haine ( 1 suport + 2 capcane )Capcana pentru molii de haine nu contine insecticide, are un miros placut si nu murdareste. Pachetul contine 2 capcane pentru molii si un suport pentru acestea. O capcana poate fi folosita aproximativ 3 luni.Cum se foloseste capcana pentru molii de ..
19,24 RON
Brand: Flortis Model: 1331560
Capcana pentru plosnite de pat Flortis este conceputa special pentru a atrage plosnitele aceasta avand un continut de lipici ce nu are miros si nu deranjeaza.Acest tip de capcana se poate aseza in general in locurile in care se gasesc cel mai adesea astfel de daunatori:pe tablia de la pat.sub pat, f..
18,99 RON
Brand: Flortis Model: 1333130
Capcana pentru tomate impotriva TUTA ABSOLUTACapcana pentru Tuta Absoluta este destinata combaterii si monitorizarii acestui daunator si contine o capsula cu feromoni ce are ca scop atragerea si eliminarea daunatorului. Capcana nu contine insecticide, asadar se preteaza agriculturii ecologice.Se rec..
19,00 RON
Brand: Flortis Model: 1331950
Erbicid BIO pe baza de acid acetic concentrat - 1 LitruProdusul prezentat se poate folosi ca erbicid total BIO, pentru utilizatorii ce doresc evitarea folosirii glifosatului. Acidul acetic este obtinut ca urmare a actiunii bacteriei Acetobacter, care in prezenta aerului oxideaza etanolul din vi..
26,00 RON
Brand: Flortis Model: 1244000
Erbicid BIO pe baza de acid acetic concentrat - 5 LitriProdusul prezentat se poate folosi ca erbicid total BIO, pentru utilizatorii ce doresc evitarea folosirii glifosatului. Acidul acetic este obtinut ca urmare a actiunii bacteriei Acetobacter, care in prezenta aerului oxideaza etanolul din vi..
110,00 RON
Brand: Flortis Model: 1230705
Gel pentru alungarea cartitelor din gradina, produs din ingrediente naturale .Gelul reprezinta un amestec special de uleiuri esentiale naturale, formulat pentru a crea o bariera impotriva cartitelor si vidrelor pentru a va proteja gradina si curtea.Gelul emite un miros neplacut ce alunga cu succes&n..
55,00 RON
Brand: Flortis Model: 1110301
Ingrasamant BIO Capsuni si arbusti fructiferi, 1 kilogramIngrasamantul BIO Capsuni si arbusti fructiferi este un produs a carui compozitie in elemente nutritive (NPK=5-8-15) asigura nutrientii necesari cresterii si dezvoltarii plantelor de capsuni si alti arbusti fructiferi (mur, coacaz, afin, zmeur..
14,00 RON
Brand: Flortis Model: 1110177
Ingrasamant pentru Bonsai 570G NPK 4-7-7+microelementeIngrasamantul din gama Flortis este sub forma lichida si are o formula imbunatatita ce asigura o fertilizare optima pentru toate speciile de bonsai.Prin aplicarea sa acesta asigura o imbunatatire vizibila asupra radacinilor si a foliajului plante..
11,00 RON
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.