Menu
Your Cart

Flortis

Brand: Flortis Model: 1334600
Produs microgranulat ce ajuta cainii sa se obisnuiasca sa stea departe de zona in care este aplicat.Este eficient pentru toate rasele de caini. Produsul este compus din plante naturale si se bazează pe mirosuri vegetale legate de minerale argiloase. Aplicat în zonele în care câinii trebuie..
54,99 RON
Pulbere pentru alungarea pisicilor 200G
Nou Lipsa Stoc
Brand: Flortis Model: 1334650
Produs microgranulat ce ajuta pisicile sa se obisnuiasca sa stea departe de zona in care este aplicat.Este eficient pentru toate rasele de pisici. Produsul este compus din plante naturale si se bazează pe mirosuri vegetale legate de minerale argiloase. Aplicat în zonele în care pisicile tr..
49,99 RON
Brand: Flortis Model: 1310000
Repelent anti porumbei, aerosol cu jet de pana la 4 metri. pentru indepartarea porumbeilor din zone precum pervazuri,streasini,acoperisuri etc.Produsul este conceput din plante naturale, inofensiv pentru pasari,animale sau oameni.Supapa specială vă permite să ajungeți în cele mai dificile zone, sa t..
39,99 RON
Brand: Flortis Model: 1230705
Repelent gel pentru alungarea cartitelor din gradina, produs din ingrediente naturale .Gelul reprezinta un amestec special de uleiuri esentiale naturale, formulat pentru a crea o bariera impotriva cartitelor si vidrelor pentru a va proteja gradina si curtea.Gelul emite un miros neplacut ce alunga cu..
55,00 RON
Brand: Flortis Model: 1331530
Set 2 capcane adezive pentru soareci si insecte taratoare.CARACTERISTICI: Capcană lipicioasă pentru șoareci cu atractant din alimente parfumate cu banane inserate direct în masa adezivă. Nu conține otravă, este inalterabilă, nu picură, nu murdărește și durata acestuia este de aproximativ 3..
12,00 RON
Set 2 capcane pentru melci si limacsi Set 2 capcane pentru melci si limacsi
Nou Lipsa Stoc
Brand: Flortis Model: 1332800
Set 2 capcane pentru melci si limacsi .Caracteristici capcana pentru melci si limacsi:Aceasta capcana este realizata dintr-o baza de plastic care se fixeaza la sol si capacul de protectie al capcanei. Capcana ecologica este destinata controlului de melci si de limacsi pentru utilizare in gradini de ..
47,00 RON
Brand: Flortis Model: 1230651
Flortis repelent pentru indepartare caini si pisici a fost studiat si modificat intr-un timp destul de lung iar multumita actiunii olfactive,indeparteaza animalele si obiceiurile rele ale acestora.Produsul este destinat pentru dezobisnuirea animalelor de a frecventa un loc si a-si face nevoile acolo..
34,99 RON
Repelent Flortis pentru melci si limacsi, 1.5 kg
Nou Lipsa Stoc
Brand: Flortis Model: 1230691
Repelent anti melci si limacsi compus din plante naturale .Caracteristici repelent melci:Acest repelent tine la distanta in mod natural melci cu cochilie si limaxi din gradina, sere si de pe plante. Produsul este formulat din granule naturale compuse (de lut sepiolitic), care nu contin substante chi..
39,27 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.