Menu
Your Cart

Flortis

Brand: Flortis Model: 1330565
Set 10 x Spirale parfumate anti tantari Flortis GreenHome .Caracteristici :Spiralele în uleiuri esențiale ofera protecție naturală împotriva țânțarilor în medii externe. Fiecare spirală acționează imediat după aprindere și nu se stinge la brize. Flortis GreenHome este o „oază verde” dedicatăcelor ca..
15,44 RON
Brand: Flortis Model: 1331200
Banda adeziva pentru muste set/4bucBenzile adezive pentru muste se folosesc pentru capturarea mustelor si a altor insecte zburatoare, fara a folosi produse toxice de combatere.Benzile adezive se folosesc in spatii inchise si lipsite de umiditate.Cum se utilizeaza benzile adezive pentru muste?Se extr..
6,85 RON
Brand: Flortis Model: 1330575
Bratara anti tantari pe bază de ulei esențial de citronella, lavandă, lămâie și eucaliptFlortis GreenHome este o „solutie verde” dedicata celor care doresc sa foloseasca produse fara insecticide, realizate din materii prime naturale care si-au dovedit actiunea repelenta impotriva insectelor, precum ..
39,99 RON
Brand: Flortis Model: 1330750
Bratara anti tantari Flortis - tine tantarii la distantaBratara anti-tantari, Flortis este produsa din cauciuc termoplastic parfumat, non-toxic, testat hipoalergenic și dermatologic. Bratara anti-tantari, Flortis creează un parfum plăcut pentru oameni.Bratara anti-tantari, Flortis este disponibilă î..
7,99 RON
Brand: Flortis Model: 1331440
Capcana cilindrica anti soareci si sobolani .I. Capcană pentru prinderea șobolanilor fără otravă.II. Fără a avea contact cu animalul prins.III. Igienic si sigur pentru animalele de companieMod de utilizare :     Așezați capcana de-a lungul pereților perimetrali, în locuri ascunse și ..
65,00 RON
Brand: Flortis Model: 1331500
Capcana pentru gandaci triunghiulara - set 2 bucatiFiecare capcana contine o un lipici cu aroma de lemn dulce ce va atrage foarte usor mai multe specii de gandaci de bucatarie.O singura capcana este eficienta vreme de 60 de zile, capcana acoperind o camera de marime medie de 12-15 m².Capcanele nu ..
22,00 RON
Brand: Flortis Model: 1331520
Capcana pentru molii alimentare 2 buc/setCapcana pentru molii alimentare este o capcana lipicioasa care contine un atractant pentru a controla populatiile de molii alimentare ce se gasesc in bucatarie: molia indiana, molia de faina mediteraneana, molia de cacao, molia de migdale si molia de stafide...
14,35 RON
Brand: Flortis Model: 1331570
Capcana pentru molii haine ( 1 suport + 2 capcane )Capcana pentru molii de haine nu contine insecticide, are un miros placut si nu murdareste. Pachetul contine 2 capcane pentru molii si un suport pentru acestea. O capcana poate fi folosita aproximativ 3 luni.Cum se foloseste capcana pentru molii de ..
19,24 RON
Brand: Flortis Model: 1333130
Capcana pentru tomate impotriva TUTA ABSOLUTACapcana pentru Tuta Absoluta este destinata combaterii si monitorizarii acestui daunator si contine o capsula cu feromoni ce are ca scop atragerea si eliminarea daunatorului. Capcana nu contine insecticide, asadar se preteaza agriculturii ecologice.Se rec..
24,50 RON
Brand: Flortis Model: 1331950
Erbicid BIO pe baza de acid acetic concentrat - 1 LitruProdusul prezentat se poate folosi ca erbicid total BIO, pentru utilizatorii ce doresc evitarea folosirii glifosatului. Acidul acetic este obtinut ca urmare a actiunii bacteriei Acetobacter, care in prezenta aerului oxideaza etanolul din vi..
45,00 RON
Brand: Flortis Model: 1244000
Erbicid BIO pe baza de acid acetic concentrat - 5 LitriProdusul prezentat se poate folosi ca erbicid total BIO, pentru utilizatorii ce doresc evitarea folosirii glifosatului. Acidul acetic este obtinut ca urmare a actiunii bacteriei Acetobacter, care in prezenta aerului oxideaza etanolul din vi..
156,00 RON
Brand: Flortis Model: 5400050
Gel pentru hidratare plantelor de ghiveci  300 ml.Mod de actiuneEste un produs ce a fost studiat indeaproape pentru a face posibila eliberarea graduala a apei in ghivece mentinand astfel solul umed pana la 20-30 de zile. Fibrele de celuloza din compozitia gelului retin apa apoi o elibereaza tre..
9,80 RON
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)
1.55s