Menu
Your Cart

Sandokan

Brand: Sandokan Model: 7646
Capcană ecologică reutilizabilă pentru apărare împotriva mustelor. Containerul atârnă de copaci. Produsul nu conține insecticide, ci pulbere atractivă solubilă în apă pe bază de amestecuri de proteine. Insectele mor prin înec.PUNCTE TARI:• Practic, curat și eficient• Reutilizabil• Atr..
40,95 RON
Brand: Sandokan Model: 7648
Capcană „BIO-TRAP” pentru viespiCapcană ecologică de agățat, completă și reutilizabilă pentru apărarea ecologică împotriva viespilor. Nu contine insecticide ci pulbere atractiva solubila in apa pe baza de amestecuri de proteine. Insectele mor prin înec. Atractantul Sandokan inclus in pachet este foa..
48,20 RON
Brand: Sandokan Model: I7345
Electro-insecticid USB Bi-Zan Italy este un dispozitiv de electronic cu 20 LED-uri UV PUTERNICE cu eficiență foarte ridicată.Banda cromatică atrage insectele țintă și le elimină cu o descărcare electrică calibrată. Fabricat din materiale termoplastice inovatoare.Tehnologie LED, consum 2 Watt.Ideal p..
249,90 RON
Brand: Sandokan Model: 7353
ElectroInsecticid MOSQUIT-OVER atrage insectele datorita  LED-urilor, sunt aspirate de ventilatorul puternic dar silențios și mor în scurt timp în compartimentul special pentru container.INSECTE ȚINTĂ: ȚÂȚĂRI, MUSTEPUNCTE FORTE:• MADE IN ITALY• Consumul de energie este incredibil de s..
355,48 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
1.46s