Menu
Your Cart

HomeEvo - Gel Furnici 5g.

HomeEvo -  Gel Furnici 5g.
Lipsa Stoc -12 %
HomeEvo - Gel Furnici 5g.
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Brand: HomeEvo
  • Model: 002292
  • Pretul include: TVA
19,99 RON
22,62 RON
Cumparati astazi si comanda va fi livrata:
Joi, 28 Octombrie - Vineri, 29 Octombrie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu a-ti primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

Acţiunea eficientă a insecticidelor este vizibilă în general atunci când furnicile lucrătoare l-au luat şi distribuit în colonie. Aşadar, este important că schimbul de alimente între furnici să se facă într-o colonie. Homevo Foval Gel Furnici are un efect letal întârziat timp de câteva ore, astfel încât furnicile lucrătoare au timpul necesar de a intra în contact cu momeală şi de a o distribui celorlalte furnici lucrătoare, reuşind astfel să hrănească atât larvele cât şi regina. Prin eliminarea reginei colonia va dispărea. În general, există peste 6000 de specii cunoscute de furnici, răspândite în toată lumea şi în ciuda faptului că cele mai multe specii trăiesc la tropice, există multe în regiuni temperate, a căror viaţa zilnică este organizată printr-o structură socială complexă. Cuiburile furnicilor sunt de obicei subterane şi rezistă adesea ani întregi.

Produsul Homevo Foval Gel furnici este un insecticid gel tip momeala insecticidă, destinat întregului spectru al populaţie de furnici care are în compoziţie atractanţi pe bază de zahăr şi feromoni care duc treptat la creşterea atracţiei în cazul populaţiilor de furnici.

Caracteristicile insecticidului Foval gel: este extrem de eficient în combaterea principalelor specii de furnici sinantrope precum: furnica neagră comună, furnica roşie faraon, furnica fantomă, furnica transparentă şi furnica argentiniana.

Mod de aplicare: se aplică capcanele în zonele afectate.

Rezultatele în cazul utilizării gelului Foval împotriva furnicilor se obţin după 24 de ore de la tratament, atunci când se vor observa primele furnici moarte, dar şi o intensificare a activităţii în zona capcanelor, adică a zonei unde este aplicat gelul, întrucât furnicile sunt atrase în special de capcane.

Caracteristicile biologice ale speciei pun accent pe mutarea hranei găsite în muşuroiul comun, ce va facilita contaminarea în scurt timp a întregii populaţii activă, care va dispărea în proporţie de 10-20% în fiecare zi, atingându-se exterminarea completă a coloniei în 7-14 zile de la prima aplicare a gelului, dar toate acestea sunt valabile în funcţie de tipul de furnică.

Domenii de aplicare: în locuinţe, în spaţii închise, în bucătării, în locurile unde se păstrează/prelucrează/comercializează alimente la interior, iar în exterior se pot trata zonele de acces în locuinţe, sau direct pe muşuroi.

Nu pătează, nu lasă urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precădere pentru aplicarea în incintele sensibile.

Remanenta: până la 12 săptămâni, în condiţiile în care gelul îşi păstrează atractivitatea şi activitatea insecticidă chiar în condiţii de temperaturi ridicare (peste 40 C) şi umiditate (90%).

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.