Menu
Your Cart

HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g.

HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g.
HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g.
HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g.
HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g.
HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g.
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: Homevo
  • Model: 003824
  • Pretul include: TVA
11,91 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Luni, 15 Aprilie - Marti, 16 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Aţi sesizat nu doar o dată că animalul dumneavoastră de companie se scarpină frecvent? V-aţi gândit că există posibilitatea ca acesta să aibă purici? De altfel, este şi cea mai plauzibilă variant din toate cele posibile, mai ales că unele animale de companie sunt mai sensibile ca altele şi pot avea reacţii alergice mai severe. Tocmai de aceea este recomandabil să vă adresaţi medicului veterinar pentru un medicament corect şi adecvat care poate trata problema în cel mai scurt timp posibil şi cât mai eficient.

Dacă se găsesc purici, medicul veterinar va stabili care este tratamentul necesar, pe lângă clasicul tratament cunoscut de mulţi ani, respectiv cel al pieptănului cu dinţi rari.

Că tot vorbim despre tratamente, unul din cele mai uşoare tratamente sunt suplimentele nutriţionale, care previn apariţia infestării cu purici, însă până la ora actuală eficienta acestora nu a fost dovedită în totalitate.

Aşadar, dacă încă n-aţi reuşiţi să preveniţi infestarea puricilor, sau să scăpaţi de cei existenţi, vă propunem câteva soluţii. În primul rând înainte de a realiza procesul dezinsecţiei împotriva puricilor, cel mai important pas este să curăţaţi foarte bine zona, cu alte cuvinte să eliminate focarele de infecţie existente în locul respectiv.

Următorul pas este aplicarea unor insecticide. Aparent cele mai recomandate insecticide pentru a combate puricii sunt cele concentrate, întrucât oferă certitudinea că insecta care va intra în contact cu suprafaţa tratată va muri într-un timp relativ scurt. În cazul acestor tipuri de insecticide se recomandă aplicarea în orice zonă în care credeţi că există posibilitatea să fie ascunşi puricii.

Se pare că specialiştii au identificat o nouă soluţie împotriva puricilor şi anume Homevo purici, o pulbere alcătuită din organisme unicelulare, care reuşesc a distrugă la cel mai înalt nivel puricii încă dintr-un stadiu incipient. Produsul şi-a dovedit eficientă întrucât moartea puricilor a fost sesizată într-un interval de timp de maxim 72 de ore. De asemenea, trebuie să menţionăm că este un produs 100% natural, astfel încât nu afectează sub nicio formă sănătatea animalelor dumneavoastră de companie. Să vedem cum se foloseşte acest produs. Pulberea se toarnă în palmă şi se aplică pe blana animalului dumneavoastră de companie prin mişcări circulare pentru o distribuire uniformă, insistându-se în special în zonele cu probleme. După aplicare, cu o cârpă umedă trebuie să ştergeţi blana animalului dumneavoastră de compania, însă fără să frecaţi, pentru a nu îndepărta pulberea. În general conţinutul unui plic este suficient pentru 2 utilizări.

Produsul se toarnă în palmă şi se freacă blana animalului ( câine pisică, etc. ) prin mişcări ample pentru a se distribui uniform produsul. Apoi, cu o cârpă umedă se şterge pe deasupra blana animalului, fără a se freca. Conţinutul unui plic este suficient pentru 2 utilizări, în cazul animalelor de talie mijlocie. Se repetă operaţiunea o dată pe săptămână. În funcţie de infestarea cu pureci, se aplică de minim 3 ori în perioadele în care purecii sunt foarte activi.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Diatom Pest Pureci
Pentru Combaterea Insectelor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 50 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.63s