Menu
Your Cart

Comenzile inregistrate online Miercuri 30.11.2022 - LUNI 05.12.2022 vor fi procesate si expediate LUNI 05.12.2022 .

In acest interval nu vor fi preluate apeluri telefonice

Pentru comenzi sau reclamatii va rugam sa folositi adresa de email office@impotrivadaunatorilor.ro.

Hobirat pasta fluorescenta 150g

Hobirat pasta fluorescenta 150g
Hobirat pasta fluorescenta 150g
11,46 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Vineri, 02 Decembrie - Luni, 05 Decembrie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
De la Pret unitar (TVA inclus) Economisiti
36 buc 7,98 RON - 30% 125,16 RON

Hobirat pasta fluorescenta 150g

Substanta  activa:  Brodifacoum - (Nr. CAS 56073-10-0, Nr. CE 259-980-5) - 0,0029%

HOBIRAT este o momeala gata pregatita, sub forma de pasta - în pungute pentru o singura doza de 15g - pentru combaterea  soarecilor  si sobolanilor  (soarece de casa (Mus musculus) si sobolan cenusiu (Rattus norvegicus)). Momeala contine ingredientul activ de generatia a doua, brodifacoum, ce actioneaza dupa o singura ingerare. Moartea rozatoarelor se produce dupa câteva zile (3-5) de la ingerare fara a trezi suspiciuni altor membrii ai coloniei asupra momelii.

Rodenticidul HOBIRAT prezinta urmatoarele caracteristici  inovatoare si patentate:

- TEHNOLOGIA FLUO-NP®: datorita tehnologiei pigmentului fluorescent, momeala poate fi usor detectata  chiar si în conditii de lumina slaba. Când momeala este consumata de rozatoare, formula fluorescenta face fecalele rozatoarelor vizibile sub lumina ultravioleta, acest lucru oferind oportunitatea de a monitoriza activitatea rozatoarelor.

- PASTA PLUS (Patent european nr. 1 279 334 B1): o formula patentata ce combina un amestec bine echilibrat din componente de origine alimentara, cum ar fi laptele praf, zaharul si grasimile îmbogatite cu cereale, în special gustoase pentru soareci si sobolani.

HOBIRAT încorporeaza un agent respingator (Denatonium Benzoate) pentru a preveni consumul de catre oameni. HOBIRAT poate fi folosit pentru controlul infestarii cu rozatoare în interiorul si în jurul cladirilor. Acest produs trebuie plasat în statii de intoxicare sau în puncte de momeala acoperite.

Indicatii de utilizare:
Pentru utilizare împotriva soarecilor sunt autorizate statii de intoxicare disponibile în comert (preîncarcate sau reîncarcabile) sau puncte momeala acoperite. Pentru utilizare împotriva sobolanilor sunt autorizate doar statii de intoxicare disponibile în comert  rezistente la actiuni exterioare (preîncarcate sau reîncarcabile). Statiile de intoxicare/punctele momeala sunt plasate manual în zonele infestate. Ideal, cutiile de momela trebuie fixate de sol. Nu desfaceti pungutele.

Rata de aplicare si frecventa:
- Pentru infestari cu soareci, utilizati puncte momeala pâna la 50g. Plasati punctele momeala la 5 metri distanta, reducând la 2 metri în zonele puternic infestate.

- Pentru infestari cu sobolani, utilizati puncte momeala pâna la 90g. Plasati punctele momeala la 10 metri distanta, reducând la 5 metri în zonele puternic infestate.

Faceti inspectii, în mod regulat, punctelor momeala (recomandat la 3 sau 4 zile) si înlocuiti orice momeala care a fost consumata de rozatoare, deteriorata de apa sau contaminata de impuritati. În acele zone unde exista dovezi privind rezistenta la anumite ingrediente active, evitati folosirea acestora. Pentru a evita cresterea rezistentei, este recomandat sa se alterneze momeli ce contin diferite ingrediente active anticoagulante.

Produsul nu trebuie niciodata plasat la întâmplare.

Caracteristici Generale
Tip produs Hobirat pasta fluorescenta
Utilizat pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Capacitate
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 150 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha