Menu
Your Cart

Ingrasamant granulat

Brand: Biopon Model: 1130
Ingrasamant  pentru afine 1 kg este un  ingrasamantul organo-mineral este compus din mai multe componente, datorita compozitiei sale unice da afinilor elemente nutritive necesare intr-un raport echilibrat, pentru un termen de 60 zile. Combinatia de componente organice si minerale a in..
19,32 RON
Brand: Biopon Model: 1060
Ingrasamant pentru capsuni si fragi 1  kg este un ingrasamant granulat compus din mai multe elemente minerale este indicat pentru capsuni si fragi in cultura de pamant. Continutul de azot bine ales stimuleaza cresterea corespunzatoare a plantelor nepermitand acumularea de azotati nocivi in..
19,32 RON
Brand: Biopon Model: 1052
Ingrasamant pentru conifere 1 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de utilizare Ingr..
19,32 RON
Brand: Biopon Model: 1122
Ingrasamant pentru conifere 5 kg este un ingrasamant complex pentru conifere. Contine mineralele necesare pentru mentinerea PH-ului potrivit al solului. Adaosul de magneziu nu permite ca acele sa devina maronii. Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru conifere 5 kg : - masurati do..
67,50 RON
Brand: Biopon Model: 1055
Ingrasamant pentru conifere anti-ingalbenire ace 1 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  ..
19,32 RON
Brand: Biopon Model: 1056
Ingrasamant pentru conifere anti-ingalbenire ace 3 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  ..
45,14 RON
Brand: Biopon Model: 1123
Ingrasamant pentru conifere anti-ingalbenire ace 5  kg  este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.&nb..
74,82 RON
Brand: Biopon Model: 1176
Ingrasamant pentru flori de gradina 1kg este un ingrasamant multi-mineral pentru florile de gradina. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special alese stimuleaza cresterea intensiva.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru flori de gra..
19,32 RON
Brand: Biopon Model: 1175
Ingrasamant pentru gazon anti-ingalbenire 1 kg este un ingrasamant chimic complex, pentru intretinere gazon, cu dublu efect: fertilizare si impiedicare ingalbenire. Are o longevitate de 2-3 luni.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru gazon anti-ingalbenire: Îngrăsământul pentru..
19,32 RON
Brand: Biopon Model: 1132
Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control 3 kg este un ingrasamant chimic complex, pentru intretinere gazon, cu dublu efect: fertilizare si combatere buruieni dicotiledonate (buruieni cu frunza lata). Fertilizant granulat care stimuleaza si acoperirea peticelor fara gazon, lasate de disparit..
45,24 RON
Brand: Biopon Model: 1131
Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control, 1 kg - special pentru a controla buruienile aparute in mod nefast pe gazon Beneficii Client: -este un ingrasamant cu actiune rapida -se aplica simplu, fiind 100% dizolvabil in apa -ideal pentru toate tipurile de irigare -este foarte eficie..
19,32 RON
Brand: Biopon Model: 1127
Ingrasamant pentru hydrangea 1 kg (hortenisia) este un ingrasamant multi-mineral pentru hortensii. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special alese stimuleaza cresterea intensiva.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru hydrangea 1 kg..
19,32 RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.