Menu
Your Cart

Ingrasamant gel 0.5 litri

Brand: Biopon Model: 1272
Ingrasamant gel pentru muscate 0,5 l este un ingrasamant mineral inovator si de o eficitienta exeptionala pentru toate tipurile de muscate. Satisface integral necesarul de elemente nutritive al acestor plante. Utilizat in mod regulat intensifica formarea si dezvoltarea bobcilor , prelungeste pe..
17,84 RON
Brand: Biopon Model: 1266
Ingrasamant gel pentru plante de ghiveci 0,5 l este un ingrasamant mineral inovator  destinat utilizarii de-a lungul intregului an pentru plantele crescute in ghivece, cutii sau lazi. Prelungeste perioada de inflorire, intareste sistemul radicular si imbunatateste starea generala a plantei..
17,84 RON
Brand: Biopon Model: 1291
Ingrasamant gel pentru trandafiri 0,5 l este un ingrasamant mineral inovator si de o eficienta exceptionala, pentru toate tipurile de trandafiri. Satisface in intregime necesarul de elemnte nutritive al plantelor. Continutul corespunzator de azor, fosfor si potasiu stimuleaza formarea bobocilor..
17,84 RON
Brand: Biopon Model: 1277
Ingrasamant gel universal 0,5 l este un igrasamant mineral inovator si de o eficienta exceptionala, destinat utilizarii de-a lungul intregului an pentru plantele ornamentale din ghivece, de pe balcon si terase.  Mod de utilizare Ingrasamant Biopon gel universal: Dizolvati 5 ml de ing..
17,84 RON
Brand: Biopon Model: 1019
Ingrasamant pentru begonii 0,5 l este un ingrasamant multi-mineral pentru begonii. Compozitia sa atent echilibrata  asigura o crestere intensiva. Fosforul continut extinde perioada de inflorescenta si stimuleaza formarea buchetelor de flori. Continutul echilibrat de potasiu determina ..
11,98 RON
Brand: Biopon Model: 1001
Ingrasamant universal 0,5 l este adecvat pentru fertilizarea plantelor de camerã, de balcon si de grãdinã. Compusul mineral este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Mod de utilizare Ingrasamant Biop..
11,98 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.