Menu
Your Cart

Eco Spray impotriva porumeilor si altor pasari 300 ml.

Eco Spray impotriva porumeilor si altor pasari 300 ml.
Nou Lipsa Stoc
Eco Spray impotriva porumeilor si altor pasari 300 ml.
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Model: DV45
  • Pretul include: TVA
39,98 RON
Cumparati astazi si comanda va fi livrata:
Luni, 22 Iulie - Marti, 23 Iulie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Eco Spray impotriva porumeilor si altor pasari 300 ml. este un produs eficient si ecologic care poate fi utilizat pentru a descuraja stationarea pasarilor, inclusiv a porumbeilor, si pentru a crea o bariera naturala impotriva acestora. Aerosolul utilizeaza uleiuri esentiale naturale pentru a preveni pasarile sa se aseze in zonele tratate, cum ar fi ferestre, pervazuri, acoperisuri, trotuare si cornise. Excrementele pasarilor pot fi purtatoare de boli infectioase, reprezentand un risc pentru sanatatea oamenilor. De asemenea, deteriorarea fatadelor cladirilor ca urmare a excrementelor poate fi costisitoare si neplacuta din punct de vedere estetic prin utilizarea acestui spray, proprietarii de cladiri si gradini pot proteja mediul inconjurator si sanatatea lor, evitand contactul cu pasarile si prevenind pagubele provocate de acestea. Formula sa bazata pe uleiuri esentiale naturale are o eficacitate ridicata in a descuraja pasarile sa se apropie de zonele tratate, fara a le cauza daune sau disconfort.

Aerosolul spray impotriva pasarilor se remarca prin urmatoarele caracteristici:

  • In conditii meteorologice fara ploaie, spray-ul functioneaza pana la 8 saptamani, asigurand o protectie indelungata impotriva pasarilor.
  • Un singur spray acopera o suprafata de pana la 3m2, astfel ca o singura aplicare poate proteja o zona semnificativa.
  • Formula sa actioneaza in mod eficient pentru a descuraja pasarile sa se apropie si sa stationeze in zonele tratate, oferind o bariera naturala.
  • Produsul este biodegradabil si nu contine substante chimice daunatoare, fiind prietenos cu mediul inconjurator si sigur pentru utilizarea in preajma oamenilor si a animalelor domestice.
  • Inainte de aplicare, aerosolul trebuie scuturat bine. Se pulverizeaza pe zonele unde se afla pasarile si se lasa sa se usuce. Pentru a asigura eficacitatea maxima, nu se recomanda aplicarea inainte de ploaie. In cazul in care ploua inainte ca produsul sa se usuce complet, se poate repeta tratamentul.

Eco Spray impotriva porumeilor si altor pasari 300 ml. este sigur pentru utilizarea in preajma oamenilor si a animalelor domestice, deoarece nu contine substante chimice daunatoare si este biodegradabil . Cu toate acestea, inainte de aplicare, aerosolul trebuie scuturat bine si se recomanda sa nu se aplice inainte de ploaie pentru a asigura eficacitatea maxima. In cazul in care ploua inainte ca produsul sa se usuce complet, se poate repeta tratamentul .

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.52s