Menu
Your Cart

Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus

Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
Dispozitiv pentru alungarea pasarilor Super Bird Chaser Plus
  • Stoc: In Stoc
  • Model: HK0400-090B
  • Pretul include: TVA
429,99 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Luni, 15 Aprilie - Marti, 16 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

        Super Birdchaser Plus este alimentat cu baterii pentru o utilizare mobilă.  Datorită caracteristicii care nu impune limite de amplasare, dispozitivul de alungare a păsărilor este unul ușor de utilizat, nu necesită întreținere și este economic. Super Birdchaser Plus utilizează tehnici puternice de înspăimântare pentru controlul păsărilor de pe aerodromuri, astfel încât dispozitivul devine un aparat eficient de alungare a păsărilor. Combinația de strigăte și plânsete ale păsărilor de pradă plus stroboscoapele intermitente foarte puternice, face ca dispozitivul să alunge în mod eficient și uman păsările dăunătoare și animalele sălbatice nedorite.


        Sistemul bioacustic emite semnale naturale de alarmare și de primejdie, iar sunetele păsărilor prădătoare provoacă o alertă sonoră pentru păsările dăunătoare. Impactul vizual al stroboscoapelor puternice și intermitente va împiedica păsările și animalele dăunătoare să se apropie de zona protejată. Sistemul dispune de două moduri de funcționare, Modul PIR pentru protecția intensivă a spațiilor în formă de elice, dispuse la 130°, cu o distanță de până la 12 metri (163 de metri pătrați) și Modul AUTO pentru o zonă de protecție mai mare, de până la 1 acru (atunci când volumul este dat la maxim).


           Sunetele generate electronic sunt înregistrări optimizate digital ale strigătelor reale ale păsărilor prădătoare, ale păsărilor în pericol.  Sunetele bioacustice păcălesc păsările dăunătoare, făcându-le să creadă că se află într-un pericol mare și iminent. Stroboscoapele intermitente creează un impact vizual care determină păsările și animalele să se simtă inconfortabil pentru a rămâne în zona de protecție. Combinația impactului audio cu cel vizual, permite dispozitivului Super BirdChaser Plus să țină păsările dăunătoare și animalele sălbatice departe, în mod eficient, uman și economic, de proprietățile protejate, ferme, grădini, curți, livezi, podgorii, heleștee. Butoanele și comutatoarele încorporate în Panoul de control frontal al Super Birdchaser Plus facilitează configurarea aparatului pentru a se adapta la diferite circumstanțe.


            Puteți alunga păsările dăunătoare și animalele sălbatice în mod uman și eficient, fără plase, capcane sau substanțe chimice.   Funcționarea cu baterii a Super Birdchaser Plus permite instalarea fără limită de locație. Dispozitivul poate fi instalat în orice loc prin suspendarea acestuia pe un stâlp sau pur și simplu poziționat în picioare. Un ștecher încorporat permite funcționarea cu energie electrică prin adaptor, dacă este necesar.


UTILIZARE:


Ferme, Peluze, Grădini, Curți, Piscine, Livezi, Podgorii, Hambare, Heleștee, Iahturi, Campamente, Activități în aer liber, Fabrici, Depozite, Securitatea oricărei alte proprietăți


PĂSĂRI ȘI ANIMALE SĂLBATICE AFECTATE:


Vrăbii, Porumbei, Mierle, Ciori, Grauri, Alte tipuri de păsări,


Animale dăunătoare precum veverițele, iepurii, porcii mistreți, urșii, căprioarele, etc.


MODUL DE CONFIGURARE ȘI INSTALARE:


Modul AUTO: Atunci când este setat Modul AUTO, INTERVALUL DE TIMP poate fi reglat de la 5 la 30 de minute, rotindu-se butonul în sensul acelor de ceasornic pentru un interval de timp mai lung. De asemenea, puteți regla butonul de control al VOLUMULUI în funcție de dimensiunea zonei protejate. Super Birdchaser Plus va emite sunete și stroboscoape intermitente la fiecare 5 până la 30 de minute în mod automat.

Mod PIR: Este necesar un interval de 45 de secunde pentru a se încălzi. Super Birdchaser Plus va acoperi o zonă de 130 de grade la o distanță de până la 12 metri (163 m²) . Atunci când un animal sau o pasăre cu sânge cald zboară în zona de acoperire, dispozitivul va emite sunete cu stroboscoape intermitente pentru a speria intrusul.  Puteți ajusta VOLUMUL la intensitatea sonoră potrivită. INTERVALUL DE TIMP nu are nicio funcție în modul PIR.

Butonul FLASH: Un buton de control FLASH încorporat este proiectat pentru a permite anularea stroboscopurilor intermitente la nevoie. Atunci când butonul FLASH este activat, stroboscopul intermitent este oprit.

Butonul CDS: CDS este un senzor de lumină, atunci când este în poziția ON, dispozitivul funcționează numai pe timp de zi.  Când CDS este în poziția OFF, aparatul funcționează 24 de ore, zi și noapte.  

Acest produs se comercializează in doua moduri de functionare: triluri de păsări răpitoare sau triluri de păsări răpitoare si zgomot de arma de vânatoare.


SPECIFICAȚII:


Dimensiune: 145 x 145 x 340 mm


Greutate: 860 g 


Sursă de alimentare: 6 baterii alcaline de dimensiune D (baterii LR20) - neincluse


Sursă de alimentare opțională (adaptor): 100 - 240 VAC, 50/60 cicluri, ieșire: 9 VDC (conector femelă) - neincluse


Sunet: Sunete de prădători ale șoimilor, ale bufnițelor și ale păsărilor aflate în primejdie


Stroboscoape: 3 LED-uri luminoase


Acoperire de potecție:


Mod AUTO: Până la 4000m² (când volumul este la maxim)


Mod PIR: Zone în formă de elice dispuse la 130°, distanță de până la 12 metri (163m²)


Material: Carcasa: plastic ABS

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.59s