Menu
Your Cart

Dezinfectant tripla actiune erazer unitati sanitare 1 l

Dezinfectant tripla actiune erazer unitati sanitare 1 l
Lipsa Stoc
Dezinfectant tripla actiune erazer unitati sanitare 1 l
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Brand: ARMOSA
  • Model: A21001.1
  • Pretul include: TVA
77,30 RON
Cumparati astazi si comanda va fi livrata:
Joi, 25 Aprilie - Vineri, 26 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Agent de dezinfecție bactericid, virucid, fungicid pentru suprafețe, materiale, echipamente și mobilier care nu sunt utilizate în contact direct cu produse alimentare sau cu hrană pentru animale, cu excepția utilizării în unități sanitare.
Pentru utilizare profesională.

COMPOZIȚIE:
Glutaraldehidă (CAS 111-30-8) 15%.Clorură de didecildimetilamoniu (CAS 7173-51-5) 10%.Concentrat emulsionabil EC - Biocid PT 2 (Dezinfectanți și algicide care nu se folosesc în contact direct cu oameni sau animale).UFI: ND42-40UM-800M-5JQUNumăr autorizație: 5146BIO/02/12.24

CARACTERISTICI:
ERAZER
este un dezinfectant cu efect sinergic. Formula acestuia se bazează pe clorură de didecildimetilamoniu (DDAC), un amoniu cuaternar cu efect de dezinfecție ridicat și putere activă de suprafață care permite glutaraldehidei, cel mai eficient dezinfectant virucid, să pătrundă în orice microorganism, chiar și în cele cu murdărie, depuneri de grăsime sau deșeuri organice.

INDICAȚII:
ERAZER
este un dezinfectant cu spectru larg care ucide toate tipurile de microorganisme: bacterii gram-pozitive, gram-negative, viruși și fungi. Formula sa are un efect sinergic astfel încât produsul dezinfectează imediat după aplicare.
ERAZER este utilizat în industrie, pentru clădiri, mijloace de transport (excluzând aeronave), unități sanitare, școli și spații de depozitare, pentru dezinfecția pardoselilor, pereților, suprafețelor de lucru, suprafețelor de contact, materialelor, echipamentelor și uneltelor.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:
Curățați suprafața utilizând detergentul ERACLEAN FOAM înainte de a aplica produsul. Acesta sporește eficacitatea. ERAZER trebuie dizolvat în apă și poate fi aplicat prin imersie, pulverizare, nebulizare sau ceață termică. Produsul trebuie aplicat direct pe suprafața de tratat.
ERAZER trebuie diluat în apă în următoarele doze:
Tip de dezinfectare %(v/v) DozajTP2, împotriva bacteriilor și fungilor, timp de contact 15 min, +20°C (EN 1276, EN 1650 și EN 13697), 0,50%, 1:200TP2, împotriva virușilor, timp de contact 30 min, +20°C, 1,00%, 1:100Ceață termică, 10,00%, 1:10

RECOMANDĂRI ÎN CAZ DE OTRĂVIRE SAU ACCIDENT:
Manifestările clinice care pot apărea în cazul expunerii și/sau contactului sunt: ​​De la iritație la o arsură caustică a sistemului respirator: sângerare nazală, rinită, tuse, edem pulmonar, dificultăți de respirație și astm. De la iritații la arsuri în tractul gastrointestinal: greață, vărsături, sângerare, ulcere și perforații ale stomacului și esofagului, afectarea ficatului. Altele: migrenă, palpitații, tahicardie, hipertensiune arterială și depresie a sistemului nervos central.Instrucțiuni de prim ajutor: Scoateți persoana din zona contaminată. Îndepărtați hainele murdare. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă din abundență, timp de cel puțin 15 minute. Nu uitați să îndepărtați lentilele de contact. În caz de contact cu pielea, spălați cu multă apă și săpun fără a freca. În caz de înghițire: NU provocați vărsăturile. Dacă persoana nu tușește, dar poate înghiți și produsul a fost înghițit cu mai puțin de o oră în urmă, clătiți gura cu apă. Lăsați pacientul să se odihnească. Mențineți constantă temperatura corpului. Verificați respirația și aplicați măsuri de respirație artificială dacă este necesar. Dacă persoana este inconștientă, așezați-o pe o parte cu capul mai jos decât restul corpului și cu genunchii îndoiți. Dacă este necesar, duceți persoana la spital și prezentați eticheta sau ambalajul, dacă este posibil. Sub nicio formă, persoana otrăvită nu trebuie lăsată singură.Sfaturi terapeutice pentru medici și profesioniști din domeniul sănătății: Luați în considerare efectuarea unei endoscopii, atunci când sunt indicii ale înghițirii.Contraindicații: sirop de Ipecacuanha. Tratament simptomatic.

SFATURI PENTRU O DOZARE CORECTĂ:
Soluția produsului se aplică până când suprafața de tratat este complet acoperită, în funcție de următorii factori:
• Suprafeţe curate, neporoase sau uşor permeabile 100 ml soluţie/m2.
• Suprafeţe poroase sau permeabile 250 ml soluţie/m2.
• Nebulizare (utilizând un dispozitiv de nebulizare) 1L/500 mc.

PRECAUȚII: 
Nu amestecați ERAZER cu alte substanțe chimice incompatibile cu produsele anionice.
Nu administrați prin pulverizare decât dacă purtați o mască adecvată și echipament de protecție, așa cum este descris în FDS.
Efectuați tratamentul în absența altor persoane și a animalelor.
Aerisiți bine zona tratată înainte de a lăsa alte persoane și/sau animalele înapoi în zonă.
Așteptați 4 ore.
Citiți cu atenție eticheta înainte de a utiliza produsul.

PENTRU UTILIZAREA DOAR DE CĂTRE PERSONALUL SPECIALIZAT!

MANIPULAREA AMBALAJULUI GOL:
Clătiți bine fiecare ambalaj gol, de trei ori, turnând apă în butoiul pulverizatorului. Odată ce recipientul este gol, acesta trebuie considerat deșeu periculos și trebuie eliminat în conformitate cu reglementările privind eliminarea deșeurilor periculoase.

DATA DE EXPIRARE ȘI CONDIȚII DE DEPOZITARE:
Până la trei ani de la data fabricării, produsul poate deveni treptat mai puțin eficient. Păstrați în loc uscat și răcoros.

FRAZE DE PERICOL:
H302+H332: Nociv în caz de înghițire sau de inhalare. H314: Provoacă arsuri grave ale pielii și leziuni oculare. H334: Poate provoca simptome de alergie sau astm sau dificultăți de respirație, în caz de inhalare. H335: Poate provoca iritarea căilor respiratorii. H410: Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung. EUH071: Coroziv pentru căile respiratorii.

FRAZE DE PRECAUȚIE:
P270+P260+P271: Când utilizați acest produs, nu mâncați, nu beți și nu fumați. Nu respirați praful/fumul/gazul/ceața/vaporii/sprayul. Utilizați numai în aer liber sau într-o zonă bine ventilată. P280+P284+P264: Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție, protecție pentru ochi, protecție pentru față și protecție respiratorie.Spălați-vă bine după ce ați lucrat cu acest produs. P272: Nu scoateți îmbrăcămintea de lucru contaminată în afara zonei de lucru. P273: Evitați dispersarea în mediu. P301+P312: ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați la CENTRUL NAȚIONAL DE TOXICOLOGIE sau apelați un medic dacă nu vă simțiți bine. P301+P330+P331: ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: clătiți gura. NU provocați voma. P391: Colectați scurgerile de produs. P403+P405+P233+P102: A se păstra închis într-un spațiu bine ventilat. Păstrați recipientul închis etanș. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P501: Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările privind deșeurile periculoase.

AMBALARE: bidon x 20L.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs
Pentru
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.59s