Menu
Your Cart

Comenzile inregistrate online Miercuri 30.11.2022 - LUNI 05.12.2022 vor fi procesate si expediate LUNI 05.12.2022 .

In acest interval nu vor fi preluate apeluri telefonice

Pentru comenzi sau reclamatii va rugam sa folositi adresa de email office@impotrivadaunatorilor.ro.

Capcane pentru muste

Brand: Babolna Bio Model: 900034
Capcana pentru muste cu momeala atractanta BioStop Farm.   Ce este Capcana pentru muste cu momeala atractanta BioStop Farm ? Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor, poate capta 15.000 muste. Se poate amplasa acolo unde numarul de muste creaza probleme, in jurul locuintelor, f..
60,28 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900004
Capcana pentru muste si viespi BioStop Cum actioneaza capcana BioStop eficienta pentru combaterea viespilor si mustelor ? Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si  muste intr-o maniera care protejeaza me..
42,50 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 39269097B
Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - albastruCapcana biologica pt. insecte deosebit de eficienta, utilizabila atat in aer liber, cat si in apropierea cladirilor.Turnati in rezervor un lichid dulce (bere, apa zaharisita, racoritoare) acestea atragand in mod irezistibil ins..
14,99 RON
Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - galben Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - galben
Nou Lipsa Stoc
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 39269097Y
Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - galbenCapcana biologica pt. insecte deosebit de eficienta, utilizabila atat in aer liber, cat si in apropierea cladirilor.Turnati in rezervor un lichid dulce (bere, apa zaharisita, racoritoare) acestea atragand in mod irezistibil insec..
14,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 380
Momeala pentru capcana muste Swissinno Natural Control – set/2buc   1. Ce este Momeala pentru capcana muste Swissinno Natural Control ? Momeala pentru muste este un produs natural, nu contine substante toxice. Se foloseste ca momeala atractanta pentru muste, fiind foarte eficienta i..
26,44 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 239
Momeala formulată special este irezistibilă pentru muște și alte insecte zburătoare și, în combinație cu lumina zilei care strălucește prin plasticul translucid, atrage insectele în capcană.Momeala de înlocuire este disponibilă în pachete de două porții. Muștele sunt adesea aduse în zonele de l..
27,00 RON
Paleta electrica cu incarcare USB anti insecte - anti muste, anti fluturi,anti tantari Paleta electrica cu incarcare USB anti insecte - anti muste, anti fluturi,anti tantari
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 84005
Paleta electrica cu incarcare USB anti insecte - anti muste, anti fluturi,anti tantari.Paleta functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat. Pe maner (partea inferioara de culoare neagra) contine butonul care actioneaza tensiunea. Loviti cu paleta inspre insecta si in ..
79,99 RON
Tub cu banda adeziva pentru muste si tantari Tub cu banda adeziva pentru muste si tantari
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 006
Tub cu banda adeziva pentru muste si tantari Banda adeziva BROS pentru muste si tantari , forma este cea traditionala a benzii adezive infasurata pe un cilindru de carton si prezentata sub forma de tub.  Mod de utilizare Banda adeziva BROS pentru muste si tantari : Banda adeziva BROS pen..
1,30 RON
Afişare 13 - 20 din 20 (2 pagini)