Cursa de soareci SuperCat Swissinno lemn, plastic metal 2buc
Cursa de soareci SuperCat Swissinno lemn, plastic metal 2buc Cursa de soareci SuperCat Swissinno lemn, plastic metal 2buc

Cursa de soareci SuperCat Swissinno lemn, plastic metal 2buc

Nicio recenzie Spune-ţi opinia

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Va recomandam sa vedeti unul dintre produsele inlocuitore de mai jos.

Cursa de soareci SuperCat Swissinno confectionata din lemn, plastic si metal. set 2 buc.

 

1.  Ce este Cursa de soareci SuperCat Swissinno?

Capcna pentru soareci cu mecanism classic, confectionata din lemn,plastic si metal eficienta in capturarea rozatoarelor.

Pachetul este format din 2 capcane anti soareci ideale pentru combaterea soarecilor in locuinte si in alte locuri in care se doreste capturarea si exterminarea soarecilor.

Aceasta metoda anti soareci nu necesita costuri de intretinere sau timp pierdut, pur si simplu montati capcanele si le verificati periodic.

 

2.  Cum folosim capcana pentru soareci SuperCat Swissinno ?

Este foarte simplu de folosit si totul se datoreaza mecanismului de prindere foarte simplu si foarte eficent, latul rotund garanteaza o distanta egala si perfecta intre aceasta si momeala , iar forma desavarsita a cursei simplica alimentarea cu momeala. Ea fiind din lemn si plastic de culoare gri inchis este foarte de integrat si nu va atrage atentia.

 

3. Unde folosim capcana anti soareci SuperCat Swissinno ?

Cursa anti-soareci se poate folosi atat in interior cat si in exterior, un lucru vital in eficenta ei este locul unde o folosit , noi va recomandam dumneavoastra sa o folositi pe rutele cele mai active ale rozatoarelor.

 

4. Informatii aditionale :

Uz : interior / exterior

Culoare : gri inchis

Set : 2 buc

Fabricat din : lemn+metal+plastic

Tara de provenienta : Germania

Spune-ţi opinia