Menu
Your Cart

Capcane daunatori

Capcana multicaptura pentru soareci Capcana multicaptura pentru soareci
Cel mai vandut
Model: P-03018
CAPCANA MULTICAPTURA METALICA Descriere: Este o capcană pentru capturare multiplă, din metal zincat, pentru capturarea si monitorizarea speciei Mus Musculus. Mecanismul său dublu, cu contragreutate, permite intrarea soarecilor dar nu si iesirea lor. Partea superioară a capcanei este transparentă..
39,27 RON
Capcana pentru dulapuri si dressing-uri anti molii 3 luni
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 443
Capcana ipentru dulapuri si dressing-uri anti molii 3 luni este o  capcana inodora pentru combaterea moliilor de haine in dulapuri si sertare. Mod de utilizare Capcana BROS impotriva moliilor pentru dulapuri si dressing-uri 3 luni Capcana BROS impotriva moliilor pentru dulapuri si dressi..
13,00 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900031
Capcana pentru furnici faraon Protect Capcana este un produs cu efect intarziat si este eficient doar in cazul furnicilor faraon.Capcana poate fi montata oriunde se doreste combaterea furnicilor faraon . Metoprenul –substanta activa a produsului - impiedica dezvoltarea larvelor din ou si a fur..
32,67 RON
Capcana pentru gandaci GEOTRAP - PASTILA Capcana pentru gandaci GEOTRAP - PASTILA
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Model: P-04001
CAPCANA PENTRU GANDACI GEOTRAP - PASTILA Descriere: Tabletă alimentare capcana pentru gândaci, este un produs utilizat pentru monitorizarea și capturarea gândacilor. În special, acest dispozitiv este adecvat pentru capturarea următoarelor specii de gândaci: germanica Blattella (gândacul ..
3,62 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-04017
Este o capcana pentru moliile de alimente. Aceasta foloseste un atractant cu feromoni specific moliilor de alimente (Plodia Ephestia), acestea fiind atrase foarte usor catre suprafata adeziva. Prin folosirea mai multor capcane se poate determina locul infestarii. Capcana se poate utiliza in spatii i..
23,81 RON
Brand: Bros Model: 369
Capcana pentru molii de alimente 2 buc, aceasta capcana controleaza raspandirea moliilor in bucatarie, prinzandu-le. Mod de utilizare Capcana BROS pentru molii de alimente 2 buc: Capcana BROS pentru molii de alimente 2 buc, se utilizeaza in bucatarii, dulapuri si camari. Beneficii client: -..
13,00 RON
Capcana pentru muste Capcana pentru muste
Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 004043
Capcana pentru muste Homevo Capcană pentru Muşte este special concepută pentru atragerea şi capturarea muştelor.Modelul este realizat în urma unor studii astfel încât muştele, odată intrate, să nu poată evada.Are în interior un plic dizolvabil în apă care conţine un puternic atractant alimentar..
34,27 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900034
Capcana pentru muste cu momeala atractanta BioStop Farm.   Ce este Capcana pentru muste cu momeala atractanta BioStop Farm ? Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor, poate capta 15.000 muste. Se poate amplasa acolo unde numarul de muste creaza probleme, in jurul locuintelor, f..
48,39 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900004
Capcana pentru muste si viespi BioStop Cum actioneaza capcana BioStop eficienta pentru combaterea viespilor si mustelor ? Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si  muste intr-o maniera care protejeaza me..
33,62 RON
Model: P-03017
Capcana mecanica pentru multi-captura rozatoare precum soareci si sobolani. Capcana este confectionata din material plastic de culoare verde si este ideala pentru uz interior si exterior. Capcana se fixeaza pe podea,se aseaza momeala in interior si apoi se verifica periodic pentru a elibera roza..
69,03 RON
Capcana pentru soareci si sobolani 27x8.5x9.5cm
Cel mai vandut
Model: K299619
Capcana ecologica cu arc, ideala pentru capturarea soarecilor si sobolanilor. Avantajul acestei capcane este ca nu dauneaza in nici un fel capturii. Modalitatea de folosire este foarte simpla si intuitiva, doar necesita armare. Partea superioara a capcanei este din metal solid, pentru protectia..
63,08 RON
Brand: Mondo Verde Model: TTP37
Indeparteaza soarecii din jurul locuintei intr-un mod sigur si eficient. Capcana pentru capturarea soarecilor este la un pret accesibil si va ajuta la prinderea acestora fara a le face rau. Nu trebuie sa va mai faceti griji din cauza disconfortului creat de soareci. Cu ajutorul acestei capcane..
25,00 RON
Afişare 13 - 24 din 34 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.