Menu
Your Cart

Capcană metalica pentru câini, 120x80x85cm, ( pliabilă )

Capcană metalica pentru câini, 120x80x85cm, ( pliabilă )
Lipsa Stoc
Capcană metalica pentru câini, 120x80x85cm, ( pliabilă )
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Brand: Casa animalelor
  • Model: CAPC/PL/120/80/85/M
  • Dimensions: 120.00cm x 80.00cm x 85.00cm
  • Pretul include: TVA
589,00 RON
Cumparati astazi si comanda va fi livrata:
Vineri, 06 Octombrie - Luni, 09 Octombrie
Acesta este un produs voluminos ce nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita. Costul de livrare este de 35 de lei per produs.

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

Capcana pliabila pentru capturarea cainilor vagabonzi cu dimensiuni de 120/80/h=85 cm. Se pliaza la dimensiunea de 120/80/10 cm. Este foarte eficienta in capturarea cainilor fara stapan sau acelor evadati din adaposturile speciale pentru caini. Nu ranesc animalele si nu este riscul de a fi muscati de aceste animale forte agresive cand se simt in primejdie.


Capcana este pliabila, usor de transportat si usor de montat. Modul de functionare este unul simplu. Se ridica usa de acces blocandu-se cu o tija metalica la capatul careia este alta tija cu carlig de care se agata momeala.  In momentul in care cainele simte mirosul momelii, care trebuie sa fie de regula o bucata de salam  sau un produs alimentar ce are un miros perceput de aceste animale. Incearcand sa ajunga la acesta invartindu-se in jurul capcanei pana gaseste usa de acces. In momentul in care pune gura pe momeala, care trebuie ancorata bine pe carlig, usa de acces va fi deblocata si va bloca animalul in interior fara sa-l raneasca.


Dupa capturare cainele poate fi transportat la adapost cu alte custi de transport sau chiar cu capcana.  In zonele cu aglomeratie de maidanezi capcana poate prinde circa  5-15 caini int-o ora.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.70s