Menu
Your Cart

Bratara anti capuse si tantari

Bratara anti capuse si tantari
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Bratara anti capuse si tantari
  • Stoc: Lipsa Stoc
  • Brand: HomeEvo
  • Model: 004029
  • Pretul include: TVA
12,51 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Luni, 12 Decembrie - Marti, 13 Decembrie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

De-a lungul timpului căpuşele s-au răspândit considerabil, iar faptul că bolile pe care acestea le transmit sunt destul de periculoase, iar rata mortalităţii a crescut de la an la an, a făcut ca toate acestea să fie foarte mediatizate, determinând farmaciile, dar şi magazinele care comercializează produse naturiste să scoată pe piaţa diverse substanţe care previn apariţia acestora, printre care şi brăţara anti-căpuşe, care este la fel de utilă şi împotriva ţânţarilor.

Braţările Homevo sunt produse 100% naturale, îmbibat cu ulei lavanda, lămâiţa de geranium, mentol şi ulei natural din esenta de Citronella. Trebuie să menţionăm faptul că au un miros realmente plăcut, însă pentru insecte este un adevărat repelent, întrucât se dovedesc a fi foarte puternice împotriva insectelor de tipul căpuşelor şi a ţânţarilor, însă şi-au dovedit eficientă şi împotriva purcilor şi a altor insecte dăunătoare.

Aceste brăţări se folosesc de regulă atunci când petreceţi majoritatea timpului în aer liber, în special în zone precum: parcuri, grădini, păduri, cu alte cuvinte sunt predispune în special în spaţiile verzi. Aşadar, atunci când mergeţi la pescuit, în campinguri, ori tabere este recomandat să aveţi o brăţară de acest tip, pentru a împiedică apariţia căpuşelor şi a ţânţarilor pe corpul dumneavoastră.

În general, aceste tipuri de brăţări sunt special concepute atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Cu siguranţă că modul de utilizare a acestora este foarte important, astfel, de regulă se aplică la încheieturile mâinilor, însă se pot fixa şi la încheieturile picioarelor, fiind uşor de purtat, foarte comodă, şi reglabila, astfel încât se potrivesc atât copiilor, cât şi adulţilor.

Ca în cazul oricărui alt produs trebuie să vă luaţi măsuri de precauţie, întrucât există posibilitatea să apară mici iritaţii la nivelul pielii. Recomandabil este să nu vă scărpinaţi, ci trebuie doar să spălaţi foarte bine zona cu apă şi săpun. Însă, în cazul persoanelor cu o sensibilitate crescută, medicii recomand să nu utilizeze astfel de produse.

De asemenea, în cazul în care produsul intra în contact cu ochii, se recomanda clătire imediată cu apă din abundenţă.

Indiferent dacă sunteți la un grătar cu prietenii, ori la un camping, jogging, vânătoare sau pescuit, luați doar una din brățările noastre și uitați de insectele supărătoare. Brățara împotriva țânțarilor şi a căpuşelor este un produs sigur, potrivit pentru toate grupele de vârstă și poate fi purtata şi de bebeluşi. Braţările sunt recomandate în special copiilor, întrucât în special pe timpul verii petrec foarte mult timp afară şi în spaţiile verzi, ceea ce înseamnă că aceste brăţări sunt ideale pentru a ţine insectele departe de copiii dumneavoastră.

Caracteristici Generale
Tip produs Bratara anti capuse
Utilizat pentru Combaterea Insectelor
Forma/Textura
Capacitate
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha