Daca v-ati mutat intr-o casa noua, este posibil sa experimentati vizitele facute de anumiti invitati neasteptati. Bineinteles, vorbim aici despre daunatori. Astazi, orice va poate invada spatiul personal, fie ca este vorba de pasari, caini sau sobolani. Indiferent de anotimp, acestia nu vor inceta sa isi caute adapost in mod constant – asa ca, daca isi vor face aparitia trebuie sa fiti pregatiti pentru a putea scapa de ei. Cum faceti acest lucru? Simplu! Prin intermediul unor deviceuri electrice ce pot emite ultrasunete. Acestea sunt perfecte atat pentru pasari cat si pentru caini sau sobolani – si, da sunt foarte eficiente!

Ideea din spatele folosirii sunetelor de respingere a daunatorilor a fost adoptata pentru prima oara de chinezi cu mii de ani in urma. Au folosit dispozitive care au fost manipulate si au emis sunete pentru a expulza daunatorii din culturile lor. Aparatele cu ultrasunete, distribuie un sunet de peste 20.000 Hz. Aceasta frecventa de este nedetectabila de urechea umana. Ele provoaca anumite simptome daunatorilor, cum ar fi confuzia, convulsiile si in cazuri rare chiar moartea. Odata activate, daunatorii ar trebui apoi sa paraseasca zona in care ati instalat un dispozitiv anti pasari sau un aparat anti latrat caini.

Metodele traditionale anti daunatori pot fi acum uitate. Odata cu evolutia tehnologica, tot mai multe deviceuri inteligente si-au facut aparitia pe piata din Romania. De la A la Z, produsele reusesc sa isi schimbe renumele. Astfel, acestea devin iubite de clienti. Siguranta oferita si usurinta cu care pot fi folosite sunt un atu pe care otravurile sau sprayurile speciale contra micilor daunatoare nu le pot face concurenta. Preturile acestora variaza de la model la model, in functie de capacitatile tehnice prezentate. Protejati-va chiar acum casa fara prea multe batai de cap, cu ajutorul celor mai bune repellere. Totusi, daca sunteti fanul variantelor clasice de indepartare a rozatoarelor, atunci puteti opta pentru capcane pentru sobolani. Cu un singur click puteti scapa de pasari, cartite, sobolani si multe alte insecte care va pot afecta confortul – asa ca nu ezitati sa intrati in posesia unui device inteligent!