Otrava sobolani pliculete albastre actioneaza asupra tuturor rozatoarelor chiar si cu o singura masa si este foarte eficient datorita actiunii amanate. Pliculetele sunt rezistente la deteriorari mecanice si sunt foarte potrivite pentru medii umede. Pliculetele albastre au numeroase margini care incurajeaza rozatoarele sa infulece mai mult din momeala. Atunci cand un rozator rupe marginea unui plic albastru, acesta se rupe in bucati mici, iar momeala devine si mai accesibila. De asemenea, aceasta otrava contine toate componentele inovatoare si de siguranta.

Domenii de utilizare

Otrava soareci pliculete albastre ar trebui amplasata in gaurile provocate de soareci, adica in cuiburi si apoi etansate bine. De asemeni, otrava soareci pliculete trebuie asezata cat mai aproape de locurile unde se observa activitatea rozatoarelor. Daca este posibil, ataseaza plicurile incastrate in pamant sau in structuri. Plicurile cu otrava trebuie plasate in locuri inaccesibile copiilor, pasarilor, animalelor domestice si altor animale pentru care momeala nu este destinata, departe de mancare, bauturi si hrana pentru animale, precum si feluri de mancare si suprafete care vin in contact cu acestea. Nu instala otrava soareci pliculete in apropierea canalelor de apa unde pot intra in contact cu apa. In timpul amplasarii otravii, evita sa mananci, sa bei sau sa fumezi. 

 

Otrava soareci pliculete afecteaza in mod eficient toate rozatoarele si include suplimentul pentru rozatoare, foarte eficient, datorita timpului de actiune amanat. Desi contine o componenta suplimentara care impiedica oamenii si animalele de companie sa inghita momeala otravita, totusi aceasta trebuie ferita de copii si animalele de companie.

Caracteristici otrava sobolani pliculete albastre

Ingredientul activ al otravii soareci pliculete este brodifacum, care previne coagularea sangelui si cauzeaza sangerari interne. Otrava are un efect intarziat, care se manifesta in 4-8 zile. Rozatoarele nu sunt capabile sa comunice pericolul mortii altor rozatoare si acestea continua sa o consume. De asemenea, pentru a preveni accidentele, cum ar fi ingerarea de catre animalele domestice, a fost adaugata o substanta amara care impiedica inghitirea otravii de catre animalele de companie si copii.

 

Otrava sobolani pliculete albastre are numeroase margini care incurajeaza rozatoarele sa se hraneasca. Plicurile sunt adecvate pentru utilizare in locuri cu umiditate ridicata: in curte, garaj, magazie de lemn, sera, pentru a proteja firele unei masini de tuns iarba sau ale unui tractor etc. Inainte de a utiliza otrava soareci pliculete, trebuie sa iei masurile de prevenire corespunzatoare, adica sa elimini toate alimentele si sa etansezi gaurile, precum si masurile de control fara utilizarea de substante chimice (de exemplu, capcane).