Aparatul anti tantari Mondo verde pastreaza tantarii si insectele la distanta de oameni si de animale, cu ajutorul undelor  sonore ultra-inalte si cu ajutorul undelor electromagnetice. Dupa instalarea bateriei, acest aparatanti tantari Mondo verde este gata de utilizare. Datorita controlului volumului incorporat, persoanele deosebit de sensibile pot schimba individual volumul sunetului ultrasonic in timpul somnului. Tehnologia de schimbare a frecventei de oscilatie nu permite daunatorilor sa se obisnuiasca cu sunetul. Aparatul este ideal pentru utilizare in exterior si interior. Undele sonore sunt complet sigure pentru oameni si animalele de companie.

Caracteristici Aparat anti tantari Mondo verde 

Dispozitivul electronic, datorita emisiei modulate de ultrasunete si unde electromagnetice, cauzeaza o perturbare a tantarilor, care sunt astfel fortati sa paraseasca mediul in care dispozitivul este pus in functiune. In plus, senzorul de lumina ambientala porneste automat. Acesta este un LED de culoare galbena, fiind foarte util ca lumina de noapte, in timpul somnului. Dispozitivul poate fi utilizat in orice mediu casnic, deoarece nu foloseste produse chimice. Prin urmare, poate fi amplasat in beciuri, garaje, case, mansarde, birouri etc. Dispozitivul actioneaza pe o suprafata minima de aproximativ 50 de metri patrati. Aparatul anti tantari Mondo verde  este inofensiv pentru oameni si animalele de companie.  

 

Datorita electronicii inovatoare, este consumata o putere minima de energie. Aparatul anti tantari Mondo verde  emite ultrasunete la intervale de 6 secunde. Aceste sunete, abia auzite la urechea umana, tine daunatorii departe.  Inlocuirea bateriei se face prin scoaterea capacului carcasei, eliminarea bateriilor vechi si introducerea unor baterii noi. Ar trebui sa te asiguri ca polaritatea este corecta, asa cum se arata in partea inferioara a suportului bateriei. Pentru ca dispozitivul sa functioneze, inchide capacul carcasei pana cand se aude un clic.

Aparat anti tantari Mondo verde pentru sanatatea copiilor

Primele victime ale tantarilor sunt copii mici. Pielea lor este delicata si subtire si nu este indicat sa aplici pe pielea micutilor tot felul de creme si substante impotriva tantarilor.  Prin urmare parintii ar trebui sa cumpere dispozitive care nu interfereaza cu pielea copiilor, dar care le asigura sanatatea si un mediu curat si sigur. Acest aparat anti tantari Mondo verde  se bucura de o reputatie impecabila.

 

Aparatul anti tantari Mondo verde  este capabil sa isi adapteze actiunea vibratiilor cu ultrasunete si unde electromagnetice. In acelasi timp, proprietarul modulului nu trebuie sa stea departe de el, deoarece sunetul dispozitivului nu afecteaza auzul. Aparatul anti tantari Mondo verde isi face treaba eficient si sigur, fiind testat pentru calitatea sa deosebita.