Dispozitivul anti-soareci este un aparat ultrasunetesobolani exterior de respingere a rozatoarelor, fiind creat dupa ani de cercetari in laborator si cu rezultate dovedite in teren. Acest aparat anti soareci, cu ajutorul ultrasunetelor, creeaza un stres puternic asupra rozatoarelor, tinandu-le la distanta de casa.  De asemenea, dispozitivul de protectie impotriva daunatorilor emite ultrasunete de inalta frecventa, care determina ca daunatorii sa-si piarda directia si sa fuga departe de acasa. 

Aparatul anti soareci cu ultrasunete este un mijloc relativ nou de combatere a rozatoarelor. Pentru multi, acesta a devenit deja o alternativa excelenta la alte metode de control care implica uciderea animalelor prin folosirea capcanelor si a otravurilor. Ideea neplacuta de otravire sau de capturare si de transportare ulterioara,  aduce neplacere multor oameni. Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu  dispozitivul cu ultrasunete pentru eliminarea soarecilor.

Ce trebuie sa stii despre actiunea aparatelor cu ultrasuneteanti soareci

Aparatele anti soareci care emit valuri ultrasonic, pot fi utilizate in siguranta in orice locatie: apartamente, case, depozite de produse alimentare, birouri, spatii comerciale, spatii de productie, spitale etc. Majoritatea dispozitivelor electronice emit doar ultrasunete - de obicei, modele low-cost, cu putere redusa pentru spatii mici. Modelele de aparate anti soareci mai scumpe pot afecta, de asemenea, daunatorii cu radiatii electromagnetice, sunet si flash-uri de lumina. Si, desi este posibil sa se elimine rozatoarele numai cu ultrasunete, o combinatie de metode de expunere, va da cel mai bun rezultat, in special pentru camere mari.

 

Undele ultrasonice nu pot penetra peretii si podelele, deci pentru fiecare camera va fi necesar un dispozitiv separat. Unda ultrasonica este bine reflectata de suprafata solida (lemn, beton, sticla) si este de asemenea, bine absorbita de suprafete moi, cum ar fi perdele, mobilier tapitat, covoare, pungi cu mancare. Prin urmare, cel mai bine este sa amplasezi cate un aparat antisoareci in fiecare camera pentru ca metoda sad ea rezultatele cele mai bune.

Cum se alege un aparat anti soareci pentru camere mici, medii si mari?

Alege un aparat ultrasunete sobolani exterior, concentrandu-te asupra nevoilor tale si pe recomandarile celor care au folosit un astfel de dispozitiv. Dar ce altceva ar trebui sa fie luat in considerare si ce sa cauti atunci cand alegi un aparat anti soareci?

In primul rand, citeste cu atentie caracteristicile repelentului in ceea ce priveste ultrasunetele : domeniul frecventelor inalte emise ar trebui sa fie de pana la 20 kHz, schimbarea constanta a frecventei undelor emise, unghiul de propagare a semnalului.


Caracteristici aparat anti soareci

Fara radiatii, fara substante chimice, netoxice, fara miros si fara zgomot. 
Un aparat ultrasunete sobolani exterior iti protejeaza locuinta de soareci, tantari, furnici, paianjeni, gandaci, muste etc.