Aparatele anti porumbei sunt o solutie optima in zonele in care acestia sunt in numar foarte mare. Chiar daca multe persoane care nu s-au confruntat pana acum cu ei considera ca porumbeii sunt doar niste pasari dragute si inofensive, in realitate, atunci cand ai stoluri intregi pe pervaz, acoperis si balcon, este posibil ca aceasta impresie sa se schimbe dramatic. Nu este necesar sa alegi solutii care sa omoare porumbeii si este suficient sa apelezi la metode care sa ii tina la distanta.

Poti folosi o sperietoare pasari cu ultrasunete. Acest dispozitiv trebuie sa fie montat in exterior, unde va emite sunete care vor tine pasarile la distanta. Aceste ultrasunete nu afecteaza urechea umana daca sunt setate corespunzator, in timp ce pasarile vor percepe sunetul drept pericol si vor evita sa se apropie foarte mult de zona in care se afla aceste dispozitive.

Poti pune o astfel de sperietoare pe balcon si vei vedea cum porumbeii nu se mai apropie. De asemenea, sperietoarea poate fi pusa inclusiv pe terase, pe streasina, pe acoperis sau in gradina.

Iata o parte din avantajele de care te poti bucura utilizand o sperietoare cu ultrasunete care sa tina porumbeii la distanta.

Elimin excrementele inestetice

Porumbeii vin acolo unde stiu ca se pot adaposti sau exista sanse sa gaseasca mancare. Daca te aflii langa un parc spre exemplu, stolurile de porumbei din ele vor veni la casele vecine pentru a gasi mancare si loc pentru amplasarea unui cuib. In drumul lor lasa foarte multa mizerie peste tot, inclusiv pe scaunele de gradina si pe balcoane si un miros greu de suportat. Aplicand o solutie cum ar fi o sperietoare cu ultrasunete, porumbeii vor parasi rapid zona si isi vor cauta casa in alta parte, lasand gradina ta in pace.

Mai putin zgomot

Pasarile sunt de obicei foarte zgomotoare si se trezesc de dimineata de tot, inca de cand apar primele raze ale soarelui. Din acest motiv este foarte posibil sa fii trezit de grupuri de porumbei care se aseaza pe pervazul tau. Utilizand un aparat cu ultrasunete care sa ii goneasca, acestia nu iti vor mai strica somnul de dimineata. In plus, aceste aparate elimina si alte pasari din zona. Cu siguranta daca stai la casa stii cum e ca in copacul din fata geamului sa se adune mai multe gaite care sa inceapa sa cante odata cu rasaritul.

Cu ajutorul acestor aparate cu ultrasunete, somnul si linistea ta sunt recuperate rapid in timp ce pasarile nu vor avea deloc de suferit.