Aparatul  anti gandaci cu unde electromagnetice este un dispozitiv de plastic care se conecteaza intr-o priza de perete. Dupa conectarea la sursa de alimentare, dispozitivul produce unde electromagnetice. Exista dispozitive cu expunere mixta, insa cota lor de piata este relativ mica. Un aparat anti gandaci cu undeelectromagnetice  este conceput pentru a speria gandacii.

Cu acest tip de aparat gandaci, lucrurile sunt mult mai interesante. La urma urmei, radiatia electromagnetica afecteaza toate fiintele vii de pe planeta, dar niciunul dintre noi nu are nicio sensibilitate la acest tip de radiatii. Cu toate acestea, undele electromagnetice au un efect vizibil asupra bunastarii oamenilor si un efect invers asupra gandacilor. Prin urmare, un astfel de dispozitiv se va ocupa de gandaci mult mai eficient.

Cum influenteaza undele electromagnetice gandacii?

Aparatul anti gandaci este un dispozitiv special pentru perceptia acestui tip de radiatie. Campurile electromagnetice puternice afecteaza gandacii, provocandu-le nervozitate si panica, precum si dezorientare in spatiu. Cand intra sub influenta unui aparat anti gandaci cu unde electromagnetice,  gandacul incepe sa devina nervos, si, in imposibilitatea de a se concentra, isi pierde coordonarea si orientarea in spatiu. Toate aceste senzatii impreuna, fac ca insecta sa fuga de  sursa atator suferinte. Prin urmare, se poate argumenta ca astfel de dispozitive sunt intr-adevar capabile sa rezolve problema gandacilor din apartament.

Aparat gandaci cu unde electromagnetice 

Un aparat gandaci este un dispozitiv din plastic, care poate fi conectat la priza, iar pe carcasa prezinta gauri si indicatoare de lucru. Aparatul pentru gandaci cu unde electromagnetice produce unde electromagnetice de joasa frecventa, care inhiba sistemul nervos al gandacilor, fortandu-i sa paraseasca apartamentul in cautarea unei case mai confortabile.

Aparatul emite unde electromagnetice, suficiente pentru a proteja o suprafata de pana la 200 mp. Prin urmare, este potrivit nu numai pentru nevoile interne ale casei, ci si pentru utilizarea in birouri, sali de catering, in depozite mici si in spatii de productie, precum si in zonele suburbane. Producatorul promite o absenta totala a gandacilor, la 14 zile dupa inceperea utilizarii dispozitivului, sub rezerva utilizarii sale regulate.

Producatorul sustine ca aparatul anti gandaci cu unde electromagnetice iti va salva rapid si permanent casa de insecte enervante. Pentru ca gandacii sa plece si sa nu se mai intoarca, dispozitivul trebuie conectat permanent. Acest lucru inseamna ca in mod constant gandacii vor fi expusi la unde electromagnetice. Dupa cum se poate vedea un aparat anti gandaci este sigur pentru oameni si eficient pentru combaterea gandacilor din casa.