Menu
Your Cart

Comenzile inregistrate online Miercuri 30.11.2022 - LUNI 05.12.2022 vor fi procesate si expediate LUNI 05.12.2022 .

In acest interval nu vor fi preluate apeluri telefonice

Pentru comenzi sau reclamatii va rugam sa folositi adresa de email office@impotrivadaunatorilor.ro.

Anti viespi

Transport gratuit

Aparat pentru combaterea insectelor Isotronic Fly Fan Aparat pentru combaterea insectelor Isotronic Fly Fan
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 81510
Dispozitiv inovator alimentat de baterii cu elice care perturbă zborul insectelor și, datorită suprafeței reflectorizante, perturbă și orientarea acestora.Rotația este silențioasă și sigură, si nu prezinta nici un pericol deoarece lamele sunt lente și ușoare. Puteti sa il așezați în diverse locuri p..
65,50 RON
Banda adeziva pentru copaci 5 m Banda adeziva pentru copaci 5 m
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 385
Banda adeziva pentru copaci 5 m este o banda lipicioasa pentru combaterea daunatorilor care apar pe copacii ornamentali si pe pomi fructiferi. Mod de utilizare Banda adeziva BROS pentru copaci 5 m: Banda adeziva BROS pentru copaci 5 m  se ataseaza pe trunchiul  copacului devenind o ..
22,11 RON
Capcana cu rezerva lichid pentru muste si viespi 200 ml Capcana cu rezerva lichid pentru muste si viespi 200 ml
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 088
Capcana cu rezerva lichid pentru viespi, 200 ml aceasta capcana este destinata monitorizarii activitatii viespilor si mustelor din exterior, lichidul atractiv fiind format dintr-un feromon si o compozitie de arome naturale care atrag insectele de la mare distanta. Pachetul contine 1 capcana si ..
31,87 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900004
Capcana pentru muste si viespi BioStop Cum actioneaza capcana BioStop eficienta pentru combaterea viespilor si mustelor ? Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si  muste intr-o maniera care protejeaza me..
42,50 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 39269097B
Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - albastruCapcana biologica pt. insecte deosebit de eficienta, utilizabila atat in aer liber, cat si in apropierea cladirilor.Turnati in rezervor un lichid dulce (bere, apa zaharisita, racoritoare) acestea atragand in mod irezistibil ins..
14,99 RON
Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - galben Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - galben
Nou Lipsa Stoc
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 39269097Y
Capcana pt. insecte, muste, viespi,fluturi  "Fly Catcher" - galbenCapcana biologica pt. insecte deosebit de eficienta, utilizabila atat in aer liber, cat si in apropierea cladirilor.Turnati in rezervor un lichid dulce (bere, apa zaharisita, racoritoare) acestea atragand in mod irezistibil insec..
14,99 RON
Brand: Bros Model: 12x337
PACHET 12 x Spray extinctor anti viespi 300 ml (eficient de la 6 m)  elimina viespile si cuiburile lor, forma ergonomica a capului permitand directionarea spray-ului in mod eficient pana la 6 m, eliminandu-se riscul intepaturilor voluminoase. Mod de utilizare Spray extinctor BROS imp..
256,99 RON
Brand: Bros Model: 089
Rezerva lichid impotriva viespilor 200 ml lichidul atrage micile insecte printr-un feromon si o compozitie de arome naturale care sunt irezistibile viespilor Mod de utilizare Rezerva lichid BROS impotriva viespilor 200 ml: Rezerva lichid BROS impotriva viespilor 200 ml este un lichid car..
15,35 RON
Brand: Babolna Bio Model: 9996
Aerosolul pentru combaterea viespilor trebuie aplicat direct pe cuibul de viespi in asa fel incat sa acopere viespile si imprejmuirile cuibului. Cu ajutorul unei duze speciala de pulverizare a spray-ului impotriva viespilor PROTECT permite tratarea cuibului de viespi de la o distanta sigura. Datori..
28,56 RON
Spray extinctor anti viespi 300 ml (eficient de la 6 m) Spray extinctor anti viespi 300 ml (eficient de la 6 m)
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 337
Spray extinctor impotriva viespilor, 300 ml (eficient de la 6 m) elimina viespile si cuiburile lor, forma ergonomica a capului permitand directionarea spray-ului in mod eficient pana la 6 m, eliminandu-se riscul intepaturilor voluminoase. Mod de utilizare Spray extinctor BROS impotriva vi..
24,72 RON
Afişare 13 - 22 din 22 (2 pagini)