Menu
Your Cart

Statii de intoxicare

Statie de intoxicare BETA, capturare soareci,capturare sobolani Statie de intoxicare BETA, capturare soareci,capturare sobolani
Cel mai vandut
Model: 7100484
Statie de intoxicare pentru sobolani, prevazuta cu sistem de fixare a raticidului parafinat. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior. Este din material plastic dur, rezistent la intemperii. Contine o tavita mobila si dispozitiv pentru cuburi parafinate. In interior este prevazuta cu ..
23,84 RON
Big Bait Station–statie intoxicare din carton
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 257
Aceste statii de intoxicare ieftine,confectionate din carton, sunt ideale pentru folosirea in locuri in care in putem folosi capcane mecanice sau alte metode de combatere a sobolanilor.   Asamblarea este usoara si se face conform instructiunilor. Pentru o eficienta mai mare, se recomanda ..
3,50 RON
Small Bait Station – statie intoxicare din carton
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 256
Small Bait Station – statie intoxicare din carton conceputa pentru rozatoare mici   Aceste statii de monitorizare ieftine sunt disponibile în variante din carton, pentru soareci. Asamblarea este usoara si se face conform instructiunilor. Pentru o eficienta mai mare, se recomanda sa fol..
2,50 RON
Statie de Intoxicare pentru rozatoare Coral Statie de Intoxicare pentru rozatoare Coral
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: R3237
Statie de Intoxicare pentru rozatoare Coral Descriere: Statie de intoxicare prevazuta cu sistem de fixare a raticidului parafinat, pentru toate tipurile de rozatoare. Culoare neagra, din plastic, cu sistem exclusiv de siguranta, prevazuta cu cheie universala de plastic. Forma statiei perm..
20,00 RON
Statie de intoxicare pentru soareci sobolani Alpha Long DX Statie de intoxicare pentru soareci sobolani Alpha Long DX
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: ALDX
Statie de intoxicare pentru soareci sobolani Alpha Long DX Statie de intoxicare pentru otrava si pentru placa adeziva. Este staţia de intoxicare în care se poate folosi în siguranţă otrava cu scopul deratizării ariilor interne si externe. Este adaptată pentru toate tipurile de momeală: de ti..
19,04 RON
Model: 7100805
Statie intoxicare Alfa pentru soareci sobolani STATIE INTOXICARE ALPHA  Statie de intoxicare Alpha Long – este statia de intoxicare in care se poate folosi in siguranta otrava cu scopul deratizarii ariilor interne si externe. Este adaptata pentru toate tipurile de momeala: de tip pasta, de ..
16,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 0610483
Statie intoxicare soareci sobolani Ultra Box Statie intoxicare cu utilizare multipla. Culoare verde. Dimensiuni: 310*160*110 mm...
28,56 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: DEXA2
Statie Intoxicare soareci, sobolani Multibox DX Este staţia de intoxicare cu sistem de închidere foarte sigur, în care se poate utiliza atât momeală pentru deratizarea în ariile externe cât si placa adeziva pentru deratizarea în ariile interne. Staţia este adaptată pentru utilizarea momelii de ..
27,37 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.