Menu
Your Cart

Statii de intoxicare

Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-02014
Capcana/statie de intoxicare cu adeziv inclusCapcana cu banda adeziva.Banda se poate pastra inactiva, in acest caz functioneaza doar ca statie de intoxicare.Destinatie: rozatoare mici.Material: plastic.Culoare: galben.Dimensiuni: 175 x 12 x 50 mm...
17,85 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: CA568-3N
Aceste statii de intoxicare ieftine,confectionate din carton, sunt ideale pentru folosirea in locuri in care in putem folosi capcane mecanice sau alte metode de combatere a sobolanilor.   Asamblarea este usoara si se face conform instructiunilor. Pentru o eficienta mai mare, se recomanda ..
3,99 RON
Small Bait Station – statie intoxicare din carton (150x70x70mm) Small Bait Station – statie intoxicare din carton (150x70x70mm)
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: CA514-3N
Small Bait Station – statie intoxicare din carton conceputa pentru rozatoare mici   Aceste statii de monitorizare ieftine sunt disponibile în variante din carton, pentru soareci. Asamblarea este usoara si se face conform instructiunilor. Pentru o eficienta mai mare, se recomanda sa fol..
1,99 RON
Statie de intoxica pentru rozatoare Decorativa Rock Statie de intoxica pentru rozatoare Decorativa Rock
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-03025
Statie de intoxica pentru rozatoare Decorativa Rock Descriere: Statie intoxicare plastic prevazuta cu dispozitiv pentru momeala parafinata, sistem de inchidere cu cheie. Statia imita forma unui bolovan, avand un nivel de finisaj care o face foarte indicata pentru spatiile verzi datorita aspect..
39,99 RON
Statie de Intoxicare Aldef ERIS Statie de Intoxicare Aldef ERIS
Cel mai vandut
Model: ADF200.009
Statie de intoxicare fabricata din plastic rigid, dotata cu accesorii pentru momeli rodenticide si sistem de inchidere cu cheie ce protejeaza momeala de intemperii,impiedicand eliberarea in mediul inconjurator. Eficienta si usor de folosit poate fi utilizata pentru deratizarea ariilor interne si ex..
7,87 RON
Statie de intoxicare BETA, capturare soareci,capturare sobolani Statie de intoxicare BETA, capturare soareci,capturare sobolani
Cel mai vandut
Model: 7100484
Statie de intoxicare pentru sobolani, prevazuta cu sistem de fixare a raticidului parafinat. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior. Este din material plastic dur, rezistent la intemperii. Contine o tavita mobila si dispozitiv pentru cuburi parafinate. In interior este prevazuta cu ..
29,99 RON
Statie de Intoxicare pentru rozatoare Coral Statie de Intoxicare pentru rozatoare Coral
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: R3237
Statie de Intoxicare pentru rozatoare Coral Descriere: Statie de intoxicare prevazuta cu sistem de fixare a raticidului parafinat, pentru toate tipurile de rozatoare. Culoare neagra, din plastic, cu sistem exclusiv de siguranta, prevazuta cu cheie universala de plastic. Forma statiei perm..
20,02 RON
Statie de intoxicare pentru soareci sobolani Alpha Long DX Statie de intoxicare pentru soareci sobolani Alpha Long DX
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 7100806
Statie de intoxicare pentru soareci sobolani Alpha Long DX Statie de intoxicare pentru otrava si pentru placa adeziva. Este staţia de intoxicare în care se poate folosi în siguranţă otrava cu scopul deratizării ariilor interne si externe. Este adaptată pentru toate tipurile de momeală: de ti..
19,05 RON
Statie intoxicare Alpha pentru soareci sobolani Statie intoxicare Alpha pentru soareci sobolani
Cel mai vandut
Model: 7100805
Statie intoxicare Alpha pentru soareci sobolani STATIE INTOXICARE ALPHA  Statie de intoxicare Alpha Long – este statia de intoxicare in care se poate folosi in siguranta otrava cu scopul deratizarii ariilor interne si externe. Este adaptata pentru toate tipurile de momeala: de tip past..
16,07 RON
Statie intoxicare soareci sobolani Ultra Box Statie intoxicare soareci sobolani Ultra Box
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 0610483
Statie intoxicare soareci sobolani Ultra Box Statie intoxicare cu utilizare multipla. Culoare verde. Dimensiuni: 310*160*110 mm...
28,57 RON
Model: P-02038EST
DENUMIREA PRODUSULUIADEZIV UNIVERSAL STATIE INTOXICAREDescriere:Este o capcana adeziva pentru monitorizarea si controlul insectelor zburatoare. Capcana  este acoperita cu un adeziv de calitate superioara si este fabricata din plastic de inalta calitate. Capcana este special conceputa pentru capturar..
3,85 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
0.51s