Marder-Frei Portabil - Aparat cu ultrasunete portabil

Marder-Frei Portabil - Aparat cu ultrasunete portabil

Nicio recenzie Spune-ţi opinia

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Va recomandam sa vedeti unul dintre produsele inlocuitore de mai jos.

Aparat cu ultrasunete pe baterii, eficient pentru combaterea rozatoarelor precum soareci si sobolani.

Cum functioneaza:

Aparatul emite ultrasunete, ce vor alunga soarecii,sobolanii, jderii si dihorii. Dispozitivul va speria animalele si le va agresa sistemul auditiv, fara insa a le provoca probleme medicale. Animalele vor fi nevoite sa se retraga din zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 40 metri patrati. Alimentarea aparatului se face cu 4 acumulatori de tip C, neinclusi in pachet. Pentru instalarea lor, se va desface surubul ce tine un mic panou detasabil pozitionat in partea inferioara a produsului (vezi foto). Bateriile se vor conecta respectand polaritatea bornelor.
Pentru pornire si oprire, aveti pe aparat un singur buton marcat ON/ OFF (ON - pornit / OFF - oprit). Aparatul va emite ultrasunete la intervale de timp regulate, de aproximativ 5 secunde, apoi reintrand in repaus 25 secunde. Dispozitivul poate functiona cu un singur set de baterii de calitate pana la 6 luni.
Aparatul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. In acest fel, carcasa este rezistenta la apa, dar recomandam instalarea dispozitivului intr-o zona ferita de apa in exces.
Puteti prinde aparatul de diverse suprafete, fie prin suruburi, fie cu coliere de plastic (incluse in pachet).
 

Avantaje:

Va puteti proteja compartimentul motor al masinii sau al motocicletei cu ajutorul acestui aparat, intr-un mod eficient si ieftin. Nu putine sunt cazurile in care rozatoare precum soareci, sobolani, jderi sau dihori, se refugiaza in compartimentul motor, atrasi fiind in perioadele reci, de caldura emanata de blocul motor sau esapament, si incep sa roada firele instalatiei electrice, sau alte obiecte din plastic moale. Pot provoca in acest fel scurtcircuite, ce pot duce la incendierea masinii sau motocicletei. Avantajul major al aparatului este alimentarea sa cu baterii, deci nu trebuie sa interveniti la partea electrica a masinii.
Va puteti proteja deasemenea serele, hambarele, gradinile de flori si legume, podurile, pivnitele, sau alte locuri in care aveti provizii, ce pot atrage daunatori precum soareci, jderi sau dihori.
Aparatul nu va omori animalele, eliminand astfel riscul descompunerii acestora in casa.
 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 4 x baterii tip C
Suprafata acoperita: aprox. 40 mp
Frecventa: 12 - 24 kHz +/- 10%
Dimensiuni: 13.5 x 7.5 x 3 cm
Nivel de zgomot: 78dB +/- 10%

Spune-ţi opinia