Biometrixx M3 – aparat impotriva soareci,sobolani,jderi,dihori .
Biometrixx M3 – aparat impotriva soareci,sobolani,jderi,dihori . Biometrixx M3 – aparat impotriva soareci,sobolani,jderi,dihori . Biometrixx M3 – aparat impotriva soareci,sobolani,jderi,dihori .

Biometrixx M3 – aparat impotriva soareci,sobolani,jderi,dihori .

Nicio recenzie Spune-ţi opinia

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Va recomandam sa vedeti unul dintre produsele inlocuitore de mai jos.

Biometrixx M3 – aparat impotriva soareci,sobolani,jderi,dihori .

 

Cum functioneaza dispozitivul anti jder,anti dihor,anti soareci,anti sobolani Biometrixx M3 ?

Aparatul Biometrixx M3 emite ultrasunete, ce vor alunga jderii, soarecii, sobolanii, dihorii. Dispozitivul emite ultrasunete la o frecventa de 23 kHz, care nu sunt percepute de catre oameni, dar care afecteaza sistemul nervos si auditiv al daunatorilor, pe care ii va determina sa paraseasca zona acoperita de aparat, suprafata de aproximativ 40 metri patrati. Aparatul emite ultrasunete timp de 10 secunde apoi 30 de secunde pauza.

Alimentarea aparatului se face cu 4 baterii de tip C. Ultrasunetele sunt emise prin boxa acestui aparat cu un unghi de 140 grade. Pentru o eficienta maxima este indicat sa nu existe obstacole in fata aparatului. 

 

Cum folosim aparatul anti jder,anti dihor,anti soareci Biometrixx M3 ?

Biometrixx M3 este gata de lucru dupa ce bateriile au fost instalate. Bateriile trebuie instalate in compartimentul aflat in spatele aparatului, cu respectarea polaritatii indicate. Capacul compartimentului bateriilor este fixat cu un surub care trebuie in prealabil desfacut cu o surubelnita corespunzatoare si pus la loc dupa instalarea bateriilor. 

Aparatul dispune de un buton de culoare verde cu 2 pozitii: Pornit (pozitia ON) si Oprit (pozitia OFF). Puneti butonul in pozitia ON pentru a-l porni, respectiv in pozitia OFF pentru a-l opri. Pe partea frontala a aparatul se afla si un LED de culoare rosie ce va indica buna functionare a acestuia.

Ultrasunete sunt emise prin intermediul difuzorului integrat si radiaza frontal (in linie directa) cu un unghi de 140 grade.

Pentru ca aria de acoperire sa fie maxima, tineti cont ca ultrasunetele nu trec de obstacole (pereti, mobila, etc), deci nu il plasati in spatele acestora. Aparatul are efect maxim daca este folosit cat mai aproape posibil de  aria ce se doreste protejata. 

Unde folosim dispozitivul anti jder,anti dihor Biometrixx M3 ?

Aparatul este proiectat pentru a fi utilizat in locuri fara alimentare prin priza (hambare, garaje, etc). Ideal pentru adaposturi atat interioare cat si exterioare datorita rezistentei la apa. Poate fi utilizat in zone cum ar fi grajduri, chioscuri de gradina, etc. Este rezistent la apa (IP44), si poate fi utilizat in aer liber, cu conditia ca dispozitivul sa nu fie complet in apa. Un semnal preincorporat indica momentul cand viata bateriei este epuizata.

 

Specificatii tehnice :

Sursa de alimentare: DC 6V (4 baterii x Mono C - nu sunt incluse)

Frecventa: 23 kHz

Unghiul de acoperire: 140 °

Aria acoperita: pana la 40 mp

Presiunea sunetului: 85 dB (+ / - 15%)

Dimensiuni: 140 x 82 x 39 mm

Greutate: 250 grame

Protectie de exterior: IP44

Temperatura de lucru: -20° C si + 40° C

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Tara de provenienta : Germania

 

Spune-ţi opinia