Aparat cu ultrasunete anti gandaci, anti soareci PR220.5
Aparat cu ultrasunete anti gandaci, anti soareci PR220.5 Aparat cu ultrasunete anti gandaci, anti soareci PR220.5

Aparat cu ultrasunete anti gandaci, anti soareci PR220.5

Nicio recenzie Spune-ţi opinia
85,68LEI
Producător: Pest X Repel
Cod produs: PR220.5
Disponibilitate: Stoc epuizat

Aparat cu ultrasunete anti gandaci, anti soareci PR220.5 - 50 mp

 

Ce este dispozitivul anti gandaci,anti soareci PR220.5 ? 

Aparatul Pest X Repel PR 220.5 emite ultrasunete odata introdus in priza. Aceste ultrasunete vor afecta sistemul nervos al rozatoarelor si gandacilor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 50 mp. Impactul de ultrasunete incalca functiile lor vitale si provoaca panica. Rozatoarele inceteaza sa se hraneasca si parasesc  zona acoperita. Forma si frecenta de impulsuri este in continua schimbare, impiedicand astfel obisnuirea rozatoarelor cu frecventa ultrasunetelor. Alti clienti au mentionat faptul ca aparatul poate alunga si insectele daunatoare - furnici, muste, tantari, paianjeni.

Trebuie doar sa introduceti aparatul in priza (220V). Nu trebuie sa ii setati nicio functie, nu necesita intretinere. Functioneaza fara fum, fara otravuri, fara mirosuri neplacute.

Cand va fi introdus in priza, un led se va aprinde, confirmand faptul ca aparatul functioneaza. Dvs. nu veti auzi sau simti nimic

 

Cum functioneaza aparatul pentru alungarea gandacilor Pest X Peller PR220.5 ?

Efectul scontat, si anume disparitia daunatorilor, poate interveni dupa 12-14 zile. In acest timp, puteti observa o mai mare activitate a rozatoarelor si gandacilor, dovada a faptului ca aparatul functioneaza si ii afecteaza. Recomandam sa mentineti aparatul in priza pe toata perioada anului, intrucat larvele, ouale sau puii pe care ii pot lasa in urma daunatorii nu vor fi afectati de aparat decat dupa ce sistemul nervos si/sau auditiv li se va dezvolta, proces care poate dura cateva saptamani. 

 

Unde folosim aparatul pentru combatere soareci si sobolani Pest X Peller PR220.5 ?

Fiind foarte mic, poate fi folosit in cladiri de birouri, garaje, spatii comerciale, magazine alimentare, restaurante, scoli, camera copiilor. Nu va atrage atentia, in schimb veti avea un mediu lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.

 

Avantaje:

Compact - nu atrage atentia

Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii

Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele

Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane

Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pentru rozatoare, soareci, sobolani, gandaci

 

Specificatii tehnice: 

Alimentare: 220V/50Hz

Consum de energie: 7 W

Aria de acoperire: 50 mp

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Spune-ţi opinia