Menu
Your Cart

Tepi anti pasari

Kit tepi anti pasari cu lungime de 1 metru fabricat din inox Kit tepi anti pasari cu lungime de 1 metru fabricat din inox
Cel mai vandut -48 %
Model: 250002
Kit 80 tepi anti pasari cu lungime de 1 metru fabricat din inox ideal pentru a fi montate in locuri in care se doreste protective impotriva pasarilor precum porumbei,vrabii,ciori,grauri etc.   Ce este kitt-ul anti pasari cu 80 tepi ? Banda anti pasari pe suport inox este un s..
19,99 RON 38,69 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP03
Practic și inofensiv, evită staționarea și cuibărirea porumbeilor și a altor păsări, fără a le provoca daune. Datorită transparenței suportului, acesta nu modifică aspectul locului unde este montat, are o durată lungă de viață și poate fi secționat în părți de numai 5 cm pentru o aplicare preci..
36,80 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP371
Impiedica formarea cuiburilor sau depunerea de excremente ale pasarilor cu ajutorul tepilor anti pasari din otel inoxidabil! Tepii sunt eficienti si total inofensivi pentru pasari.   Ce sunt tepii anti pasari? Tepii anti pasari sunt formati dintr-o banda din otel inoxidabil pe care se ..
30,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP43
Tepi policarbonat pentru combaterea pasarilor 1m Aceasta bara cu tepi este practica si nu raneste porumbeii. Astfel, porumbeii si alte pasari vor evita sa se mai aseaze pe pervazul locuintei dumneavoastra. Datorita faptului ca suportul este total transparent, el nu va modifica estetica arhit..
28,92 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.