Menu
Your Cart

Solutii anti pasari

Repelent pentru pasari,porumbei,vrabii Kalif
Nou Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 130271
Repelentul pentru porumbei – este un produs lichid ce are rolul de a îndepărta porumbeii din zonele în care prezenţa lor este nedorită. Ambalarea sub formă de pulverizator de mână permite o utilizare directă, uşoară şi accesibilă a repelentului. Acţiunea repelentului este una olfactiva, având la ..
35,20 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP08
Gel siliconic pentru prevenirea asezarii porumbeilor,vrabiilor in locuri nedorite precum acoperisuri,pervazuri etc. REP 08 Ce este gelul siliconic impotriva pasarilor REP 08 ?            Gelul siliconic impotriva pasarilor este ..
85,18 RON
Solutie impotriva pasari, caini, pisici Scoot Rep01
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP01
Solutie concentrata impotriva pasari, caini, pisici ideala pentru a proteja terasa,pervazul geamurilor si alte locuri in care nu se doreste prezenta pasarilor si animalelor. Solutie concentrata folosita pentru a alunga animalele domestice si salbatice. Eficienta si economie maxima datorita celor ..
45,00 RON
Spray impotriva porumbeilor,impotriva vrabiilor REP29
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP29
Ce este spray-ul impotriva pasarilor REP29  ?           Spray-ul impotriva pasarilor este un produs folosit adesea pentru alungarea pasarilor, totodata eficient in combaterea acestora in momentul in care produsele recurente nu dau roade. &..
35,00 RON
REP64 – Pulbere solubila anti cartite, soareci, veverite,fazani
Lipsa Stoc -27 %
Brand: Mondo Verde Model: REP64
REP 64 – Pulbere solubila anti cartite,soareci,veverite,mistrieti,fazani,iepuri,caprioare   Ce este REP 64 ? Este o pulbere solubila, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i ..
149,99 RON 204,08 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.