Menu
Your Cart

Solutii anti pasari

Solutie de alungat pasari, anti porumbei
Cel mai vandut
Brand: Vebi Model: V01
Solutie pentru alungarea pasarilor precum porumbei ,lilieci de pe balcon,pervazuri,terase etc.Îndepărtează porumbeii și liliecii de pervazuri, ferestre, balcoane, terase, sisteme de colectare a apei de ploaie, poduri, etc. Efect îndelungat. Substanța activă cu acțiune olfactivă este extrem de neplăc..
69,98 RON
Brand: HomeEvo Model: 130271
Solutie olfactiva repelent pentru tinerea la distanta a porumbeilor si a altor pasari.Repelentul Homevo anti porumbei este un produs BIO pe bază de aromatizanţi alimentari, care au un efect olfactiv foarte repelent pentru păsări. Se aplică prin pulverizare, în zonele frecventate de păsări sau în zon..
28,56 RON
Brand: Flortis Model: 1310000
Spray anti porumbei, aerosol cu jet de pana la 4 metri. pentru indepartarea porumbeilor din zone precum pervazuri,streasini,acoperisuri etc.Produsul este conceput din plante naturale, inofensiv pentru pasari,animale sau oameni.Supapa specială vă permite să ajungeți în cele mai dificile zone, sa trat..
39,99 RON
Spray impotriva porumbeilor,impotriva vrabiilor REP29 Spray impotriva porumbeilor,impotriva vrabiilor REP29
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP29
Ce este spray-ul impotriva pasarilor REP29  ?           Spray-ul impotriva pasarilor este un produs folosit adesea pentru alungarea pasarilor, totodata eficient in combaterea acestora in momentul in care produsele recurente nu dau roade. &..
45,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP08
Gel siliconic pentru prevenirea asezarii porumbeilor,vrabiilor in locuri nedorite precum acoperisuri,pervazuri etc. REP 08 Ce este gelul siliconic impotriva pasarilor REP 08 ?            Gelul siliconic impotriva pasarilor este ..
85,19 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP01
Solutie concentrata impotriva pasari, caini, pisici ideala pentru a proteja terasa,pervazul geamurilor si alte locuri in care nu se doreste prezenta pasarilor si animalelor. Solutie concentrata folosita pentru a alunga animalele domestice si salbatice. Eficienta si economie maxima datorita celor ..
45,02 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP1003
Pulbere solubila anti cartite, soareci,fazani,corbi,caprioare,mistreti Scoot Plus 4.0   Este o pulbere solubila, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i sa perceapa un miros si ..
324,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)