Menu
Your Cart

Aparate cu ultrasunete

Aparat cu ultrasunete pentru muste si tantari 2 Eye Aparat cu ultrasunete pentru muste si tantari 2 Eye
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92410
Aparatul portabil impotriva insectelor “2eye” este  un dispozitiv ce indeparteaza daunatorii  intr-un mod fara poluanti, solutii chimice si ecologic. Frecventa oscilanta ce o detine acest aparat are ca scop principal impiedicarea insectelor precum mustele si tantarii de a se obisnui cu ..
119,99 RON
Aparat ultrasunete anti purici, tantari,soareci VarioBlister Aparat ultrasunete anti purici, tantari,soareci VarioBlister
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 90801
Aparat cu ultrasunete anti purici,anti tantari,anti soareci - cu frecventa reglabila Vario Blister. 1.Ce Este Aparatul Cu Ultrasunete pentru alungarea tantarilor,puricilor,soarecilor VARIO BLISTER ? Aparat cu ultrasunete eficient in combaterea puricilor,tantarilor,soareilor,sobolanilor, cu fre..
57,90 RON
Aparat alungare soareci,sobolani,tantari Vario Solar Blister Aparat alungare soareci,sobolani,tantari Vario Solar Blister
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 91951
Aparat cu alimentare solara eficient pentru alungare soareci,sobolani,tantari Vario Solar Blister. 1. Ce este aparatul Vario Solar Blister ? Este un aparat portabil, care actioneaza impotriva daunatorilor prin emisia de semnale acustice cu frecvente reglabile manual in functie de tipul de daun..
77,31 RON
Aparat eficient impotriva tantarilor Ultra StichFrei Aparat eficient impotriva tantarilor Ultra StichFrei
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 73266
Aparat anti tantari ce genereaza ultrasunete pe o grecventa de 7000 Hz, alungand tantarii pe o suprafata de pana la 30 mp. Eficacitatea acestui fenomen este ilustrata de opinia unui expert de la Universitatea din Hohenheim. Aparatul Ultra Stichfrei a fost pre..
56,89 RON
Aparat cu ultrasunete anti muste Isotronic Aparat cu ultrasunete anti muste Isotronic
Nou Lipsa Stoc Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92300
Aparat cu ultrasunete anti muste Isotronic Scapa de vizitele nedorite ale mustelor cu aparatul cu ultrasunete anti muste Isotronic! Protejeaza-ti casa si persoanele dragi cu ajutorul unui aparat eficient impotriva acestor insecte si la un pret mai mult decat accesibil. Aparatul cu ultrasune..
73,65 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP49
Aparat cu ultrasunete impotriva mustelor,gandacilor si a altor insecte zburatoare si taratoare Inset Raus Aparatul prezinta un sistem electronic ce transmite emisii modulate de ultrasunete si unde electromagnetice care creeaza disconfort si stari de panica insectelor, ce le va determina in final ..
91,50 RON
Dispozitiv anti tantari,muste,purici, soareci,sobolani 77010 Dispozitiv anti tantari,muste,purici, soareci,sobolani 77010
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 77010
Dispozitiv portabil cu UV si ultrasunete eficient anti tantari,muste,purici,soareci,sobolani Isotronic 77010   Ce este aparatul portabil impotriva soareci,sobolani,muste,tantari,purici Isotronic 77010 ? Capcana UV-Led actioneaza impotriva tantarilor-tigru, muste, purici si chiar muscul..
128,93 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.