Aparat solar cu ultrasunete si vibratii Animal Repeller US4
Aparat solar cu ultrasunete si vibratii Animal Repeller US4 Aparat solar cu ultrasunete si vibratii Animal Repeller US4 Aparat solar cu ultrasunete si vibratii Animal Repeller US4

Aparat solar cu ultrasunete si vibratii Animal Repeller US4

Nicio recenzie Spune-ţi opinia

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Va recomandam sa vedeti unul dintre produsele inlocuitore de mai jos.

Aparat solar cu ultrasunete si vibratii pentru combatere cartite, iepuri, caprioare, veverite, rozatoare, jderi, dihori 700mp Solar Animal Repeller US4

 

1.Ce Este Aparatul cu ultrasunete si vibratii pentru combatere cartite, iepuri, caprioare, veverite, rozatoare, jderi, dihori Solar Animal Repeller US4 ?

Dispozitivul genereaza vibratii la intervale de aproximativ 25sec pentru protectia subterana, pentru rozatoare; si pentru protectia supraterana ultrasunete cu frecventa cuprinsa in intervalul 12.000 - 32.000Hz +/- 500Hz pentru iepuri, ratoni si veverite.

Testele facute in aer liber au aratat ca acest aparat protejeaza o arie de aproximativ 60mp deasupra solului si aproximativ 700mp subteran, depinzand de conditiile de sol.
Deoarece ultrasunetele si vibratiile sunt intolerabile pentru multe animale, ele migreaza in alte zone neprotejate dupa cateva zile. Alte animale decat cele specificate nu sunt afectate.

 

2.Cum Folosim Aparatul Impotriva Cartitelor,Impotriva dihorilor,Impotriva serpilor Solar Animal Repeller US4 ?

Cand folositi aparatul pentru prima data trebuie sa va asigurati ca bateriile sunt incarcate inainte de utilizare fixati dispozitivul oprit in sol, la soare aproximativ 12 ore.
Aparatul este alcatuit din doua parti: partea inferioara, care are forma unui tarus si este fabricata din aluminiu, se introduce in pamant 3/4, si partea superioara, din material plastic dur ce reprezinta partea electronica. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj. 
Cu ajutorul butonului selectati modul de operare: subteran (vibratii) sau suprateran (ultrasunete), aparatul este apoi gata de functionare.
Din cand in cand verificati aparatul. In cazul in care nu lucreaza normal inlocuiti bateriile reincarcabile (2xAA 1.2V Ni-MH 850mAh - incluse in pachet).
Dupa 5-6 saptamani de functionare poate fi mutat aproximativ 4-5m in directia de evacuare a daunatorilor.

 

3.Unde Folosim Aparatul Pentru Combatere cartite, iepuri, caprioare, veverite, rozatoare, jderi, dihori Solar Animal Repeller US4 ?

Aparatul este ideal pentru a alunga animalele nedorite din gradini, livezi, ferme, campuri de recolte, curti si alte zone in aer liber fara chimicale, non poluant si ecologic. Face parte din noua generatie de aparate anti daunatori.

 

4. Avantaje :

  • Non toxic si ecologic.
  • Nu produce rau animalelor, ci doar le sperie.
  • Nu foloseste substante chimice in alungarea animalelor.
  • Puteti lasa aparatul nesupravegheat, intrucat alimentarea pe baterii si materialele de foarte buna calitate din care este construit aparatul vor elimina riscul de incendii sau alte probleme pe care aparatele alimentate la 220V le pot cauza.


 

5.Specificatii Tehnice :

Mod de operare: 1 x push [ON] vibratii
                            2 x push [ON] ultrasunete
                            3 x push [OFF] opriti aparatul
Alimentare: 2 x AA 1.2V Ni-MH 850mAh (baterii reincarcabile - incluse in pachet)
                   celula solara 10V 110mA 1.2W
Aria de acoperire: 60mp( suprateran), 700mp( subteran) spatiu deschis
Volumul alarmei acustice: 120 dB
Gama de frecventa: 12.000Hz - 32.000Hz, +/-500Hz automat variabila
Rezerva de tensiune: pana la 6 zile fara expunere la lumina
Carcasa: dispozitiv rezistent la apa si intemperii, tub din aluminiu
Buton: ON/ OFF
Temperatura si umiditatea de operare: -20°C pana la +50°C si mai putin de 90%R.H.
Temperatura si umiditatea de depozitare: -50°C pana la +50°C si mai putin de 90%R.H. 

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni

 

Spune-ţi opinia