Menu
Your Cart

Aparate cu ultrasunete

Aparat ultrasunete anti purici, tantari,soareci VarioBlister Aparat ultrasunete anti purici, tantari,soareci VarioBlister
Cel mai vandut Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 90801
Aparat cu ultrasunete anti purici,anti tantari,anti soareci - cu frecventa reglabila Vario Blister. 1.Ce Este Aparatul Cu Ultrasunete pentru alungarea tantarilor,puricilor,soarecilor VARIO BLISTER ? Aparat cu ultrasunete eficient in combaterea puricilor,tantarilor,soareilor,sobolanilor, cu fre..
57,90 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP49
Aparat cu ultrasunete impotriva mustelor,gandacilor si a altor insecte zburatoare si taratoare Inset Raus Aparatul prezinta un sistem electronic ce transmite emisii modulate de ultrasunete si unde electromagnetice care creeaza disconfort si stari de panica insectelor, ce le va determina in final ..
91,50 RON
Dispozitiv pentru combaterea rozatoarelor PestXRepel 500.3 Dispozitiv pentru combaterea rozatoarelor PestXRepel 500.3
Cel mai vandut -15 %
Brand: Pest X Repel Model: 500.3
Dispozitiv cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru combaterea rozatoarelor Pest X Repel 500.3 1. Ce este aparatul pentru combaterea rozatoarelor Pest X Repel 500.3 ? Aparatul foloseste un efect combinat al ultrasunetelor, undelor electromagnetice si o lampa flash pentru a obtine ef..
119,74 RON 141,61 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.